GOLFBOX

Talvehooaja esimene EGCC hommikukohv toimub neljapäeval, 3. jaanuari hommikul uues Workland kontoris, mis asub Vabaduse väljakul (Pärnu mnt 12). Oma muljeid tuleb meiega jagama EGCC väljakumeister Paul Marley, kellel õnnestus septembris veeta üle nädala Pariisis Le Golf National'is Ryder Cup'il tööd tehes.

Hommikukohvil osalemise tasu on 5€, mis läheb pirukate ning kohvi/tee kulude katteks, võite selle tasuda sularahas neljapäeval ettekande alguses. Et paremini planeerida istekohti, siis palume ennast registreerida alloleval lingil:

REGISTREERI 3. jaanuari EGCC hommikukohvile siin lingil

EGCC hommikukohvidel pakume huvitavale ettekandele lisaks head kohvi, teed ja saiakest, koguneme/alustame kella 8:15st ning ametlik lõpp on 9:45.

Ajakava:

8:15 koguneme, soovime Head Uut Aastat ja naudime head kohvi
8:30 võimalus ühtlasi tutvuda Workland Vabaduse ruumidega
8:45 Paul Marley ettekanne
9:30 küsimused-vastused
9:45 ametlik lõpp (et jõuaks vajadusel kella 10ks tööle)

EGCC hommikohvide raames on meile esinenud meie klubiliikmed teemadel, millest on huvitav klubikaalastel saada otse allikast infot. Marko Mihkelson rääkis meile välispoliitikast, Barbi Pilvre meediaarengutest, Džintar Klavan rääkis Ragnar Klavani arengust ja lepingust Liverpooliga, Eero Sikka andis juhtnööre, kuidas asju reaalselt ära teha ning Jüri Reitsakas näitas meile tulevikku nutimajade arengus. 

Sellel talvehoojal planeerime kokku kolme hommikukohvi - lisaks Paul Marley'ga kohtumisele veel jaanuari lõpus ning veebruari lõpus. 

Kõik uudised ...

GOLFBOX