GOLFBOX

EGCC's peetud 2016.a. meeste individuaalse EM'i autasustamine. 

Peale 7-rajalist play-offi võitis võistluse itaallane Luca Cianchetti norralase Viktor Hovlandi ees, kes hoiab enda käes ka EGCC Sea Course'i rekordit tulemusega 63. Kolmas oli tšehh Simon Zach ja neljas samuti juba European Touril võite nautinud šotlane Robert MacIntyre.

Sel nädalal on lõpuks ometi jõudnud EM-i korralduseni ka teine Eesti golfiväljak  Pärnu Bay Golf Links! EGCC on korraldanud aastate jooksul kokku kuute EM-võistlust, Pärnu Bayle on seenioride EM-i korraldus esimene. Aastal 2007 mängiti ka Niitväljal meeste B-divisjoni võistkondlikku EM'i, mille võitis Eesti.

Pärnu Bay's on sel nädalal EGCC liikmetest rajal Jan Larsson, Mait Schmidt, Anneli Esken ja Anu Uuemõis. Lisaks on eestlastest võistlustules veel Enn Pääro, Raivo Velsberg ja Toomas Tamme.

Meeste klassis asub starti 105 mängijat ja naistest 39. Kokku on esindatud 27 riiki ja kuna tegemist on lahtiste Euroopa meistrivõistlustega, siis on kohal ka eksootilisemad riigid nagu Austraalia, Guatemala ja USA.

Kokku mängitakse kolme päeva jooksul 56 rada, võistlus lõpeb laupäeval.

Seenioride võistkondlikud Euroopa meistrivõistlused peetakse sel aastal augusti viimasel ja septembri esimesel nädalal EGCC Sea Course'il, mis on EGCC's siis juba seitsmendad EM võistlused alates 2010. aastast. Kunagi 2000ndate teisel poolel mängiti juunioride võistkondlikku EM'i ka Niitväljal. 

Vaata Pärnu Bays toimuva EM-i tulemusi siit

Vaata ka 2016. aastal EGCC-s peetud meeste EM-i tulemusi 

Kõik uudised ...

GOLFBOX