GOLFBOX

2021 Estonian Amateur Open by Tallink naiste esikolmik vasakult:
Anete Liis Adul (EGCC), Elizaveta Sofia Reemet (EGCC) ja Jana Gustafsone (Viesturi Golf Club)

Kolm päeva EGCC's heitlikes ilmaoludes mängitud Estonian Amateur Open by Tallinki võistlus lõppes Soome ja Eesti golfimängija võitudega. Meeste klassis võidutses soomlane Markus Luoma Helsingi Golfiklubist, kelle lõpptulem oli -3 (73, 69, 71). Kaksikvõidu kindlustas Soomele Antti-Jussi Lintunen (St. Laurence Golf), kes sai kirja +1 (73, 71, 73). Kolmanda koha sai teist aastat järjest Richard Teder (EGCC), kelle lõpptulem +2 (74, 72, 72).

Võib öelda, et vaatamata noorele eale pani Richard oma kogemused maksma - kui lähim konkurent kolmandale kohale tegi viimasel rajal bogey, siis Richard suutis närvi hoida külmana ja lõpetas EstAmOpen'i viimase raja birdie'ga ja tõusis sellega ka auhinnalisele kolmandale kohale!

EstAmOpen by Tallink meeste võitja Markus Luoma ning kolmanda koha võitnud Richard Teder

Meeste tulemused

Naiste klassis jättis pärast pikka vaheaega võidu koju Elizaveta Sofia Reemet (EGCC), kes mängis tulemuseks +12 (80, 72, 76). Viimati võitis Eesti naisgolfar 2007. aastal, kui samuti EGCC Sea Course'il peetud EstAmOpen by Floorin võistlusel võitis Mari Suursalu (Rauna). Teise koha jättis koju Anete Liis Adul (EGCC), kelle skooriks +15 (80, 77, 74) ning kolmanda koha viib Lätti Katrina Jana Gustafsone (Viesturi Golf Club), kes jäi Adulile alla vaid ühe löögiga. Tema ringid 77, 7 ning finaalpäeva ebaõnnestumine 82 lööki, mis kõrgemat tulemust sel korral võistlusel ei lubanud. 

EGCC noortest olid võistlustules veel ka Lill Kangust ja Isabel Sirel, kes kogusid kolme päeva jooksul rohkelt kogemusi ning ainuüksi suurvõistlusele starti tulemise eest müts maha!

Naiste tulemused

Kaks eriauhinda võitis ka Anneli Esken EGCC'st - ta oli ühtlasi naistest nii parim seenior kui parim mid-amatöör, kus sellest aastast algab vanusepiirang koguni 25ndast eluaastast! Meestest oli parim mid-amatöör Marten Palm Niitvälja golfiklubist ning seenioritest Hanno Strazds samuti Niitväljalt.

Täname klubi poolt Eesti Golfi Liitu ja kõiki mängijaid, kes vaatamata meie keerulisele kevade algusele väljakul tulid mängima ja esindasid oma klubi võistlusel väga väärikalt. Kõik, kes osalesid, saavad tulla sel aastal veel EGCC'sse tagasi ja loodetavasti nautima nii paremat ilma kui siledamaid griine. Loodame, et vihma enam ei tule ja päike ja soe tulevad ka varsti välja!

Fotod Kadri Palta objektiivi läbi. Vaata ka teisi suurepäraseid Kadri Palta fotosid võistlusest EGL'i Facebooki lehel

Kõik uudised ...

GOLFBOX