GOLFBOX

EGCC President Cup 2020 võitjad Anneli Esken ja Janar Toomesso eelmisel aastal poseerides peale EGCC Trophy võitu, millel samuti nad kõik vastased üle mängisid

Septembrikuu viimasel pühapäeval mängitud EGCC President Cup'il oli kohal üle 90ne mängija, kes nautisid lühikestes pükstes ja varrukatega 20' kraadises palavuses septembri lõppu meie golfiväljakutel.  Oma nime President Cup'i karikale said Anneli Esken 88 löögiga ja Janar Toomesso 79 löögiga. Meestest järgnesid Toomessole löögimängus Mait Schmidt 80 löögiga ja Jan Larsson 81 löögiga.

Samuti 81 lööki mänginud Sander Halger oli neljas (tasatulemuste puhul löögimängus saab parima koha mängija, kellel on paremad viimased 9 rada), aga võitis ülivõimsalt HCP löögimänguklassi kuni 15 händikäpiga meeste hulgas. Sanderi tulemus oli suurepärane -7! Teiseks tuli -3 löögiga HCP löögimängus Tarmo Tšernjavski ning kolmas oli Peep Tammemäe -2. 

Naistest järgnesid Anneli Eskenile löögimängus Monica Pihlak ja Eve Pärnsalu 92 löögiga, Monica sai teise koha ja Eve kolmanda. HCP löögimängus naiste kuni 20 händikäpiga mängijate arvestuses võitis Kerli Mätas tulemusega -3. Monica Pihlak raja par'iga oli teine ja kolmas Kairi Luur tulemusega 73.

Lisaks HCP löögimängudele madalamates HCP gruppides mängiti ka punktimänge. Meestest üle 15 HCP klassis tuli võitjaks Toomas Tammemäe 40 punktiga, Tiit Järvekülg sai teise koha ning Vahur Sikaste kolmanda koha, mõlemad lõid 39 punkti. 

Naistest mängisid punktimängu HCP 20-30 grupp ja siin võidutses Signe Tšernjavski suurepärase 44 punktiga. Kristiine Ross saavutas teise koha 40 punktiga Karin Pärnpuu oli 38 punktiga kolmas. 

Lisaks oli ka eraldi üle HCP 30 mängijate võistlusgrupp Stone Course'il, kus olid samuti erakordsed tulemused Võitis koguni 47 punktiga Riho Maripuu, 46 punktiga jäid teiseks ja kolmandaks samuti elu mängu mänginud Jaan Luks ja Annabel Kadak. Siin võistlusklassis tasub välja tuua ka Heikki Safonovit, kes mängis 43 punkti, millega tavapäeval pigem võidetakse võistlust, seekord auhinnaks neljas kohta. Aga aplaus kõikidele parimatele ja kõikidele mängijatele, kes ilusast nädalavahetusest osa said!

Uskumatuid tingimusi pakuti meile septembri viimaseks nädalavahetuseks, vahepeal tundus juba, et oli liiga PALAV!

EGCC 15 aasta jooksul korraldasime autasustamise esimest korda online'is - Zoom keskkonda jõudis õhtul üle 40ne mängija, kellest mugavalt kodustes oludes said võidukõnet ja kommentaare anda nii mõnigi. Oli imelik ja teistmoodi, aga selline on olnud kogu aasta 2020 ja üle maailma. Kui saame golfiklubina kaasa aidata sellega, et väldime suuri kokkutulekuid siseruumides ja üksteise lähedal olemist olenemata kindel, et ise viirusekandja ei ole, siis praegu on online'is autasustamisstseremoonia läbi viimine hea alternatiiv, mida kindlasti golfiklubi avamise ajal 15 aastat tagasi ei oleks kuidagi võimalik olnud. Püsime terved ja liigume rohkem väljas värskes õhus!

EGCC ajaloo esimene autasustamine online'is 27.09.2020

President Cup oli meie viimane individuaalne võistlus Sea Course'il sel aastal. Oktoobri esimesel nädalavahetusel mängime EGCC Links Mastersit, kus HCP löögimängu võitja saadame Türkki osalema tasuta MAXX Royal Cup'i finaalis koos teiste Euroopa väljakutelt endale koha võitnud mängijatega. 

Võistlushooaja lõpetavad meie 11. oktoobril mängitav Rising Star võistlus HCP 36+ mängijatele ning 18. oktoobril mängitav ülipopulaarne võistkondlik EGCC Cross Country, kus mängime just selleks päevaks eraldi disainitud radu.

EGCC PRESIDENT CUP TULEMUSED

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX