GOLFBOX

Tähistame Eesti taasiseseisvumispäeva võimalusega tulla Estonian Golf & Country Club'i Sea Course'ile -50% allahindlusega green fee'lt! Soodushinda 49,50€ ühe mängija kohta saab kasutada valides mänguaja 21-23. augustini ja tasudes meie broneerimissüsteemi Chronogolf kaudu online'is. Soodushind kehtib kõikidele mängijatele, kes on mõnes Eesti golfiklubis liige. 

BRONEERI TIIAEG SIIT LINGILT CHRONOGOLFIS

Väljak on suurepärases korras, mängutempo on terve aasta olnud väga hea ning palju kiidusõnu saab ka meie restoran. Kui tulete mängima, võtke kindlasti ka aega ja nautige ilusaid vaateid ja häid maitseid meie DaVinci golfirestoranis!

Caddiemaster on avatud meil tööpäevadel kella 10-19ni ning nädalavahetusel kella 8-18ni. Sellel reedel on Caddiemaster avatud kella 8'st. Restoran on avatud kella 11-21ni ning klubimajas saab peale mängu ja pesta ka peale kella 9't õhtul kuni pimedaks läheb. 

Küsimuste puhul helistage meile 6025 290 või saatke kiri See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Kõik uudised ...

GOLFBOX