GOLFBOX

EGCC läheb üle uuele broneerimissüsteemile

 

Golfiväljakule aja broneerimine ei tohiks olla täna keerulisem, kui Aliexpressist kauba koju tellimine – mõni üksik klikk vabalt valitud seadmes ja tehtud! Oleme lükanud uuele broneerimissüsteemile üleminekut edasi tegelikult juba aastaid, kuid 2020 oleme lõpuks kohale jõudnud ja valinud sadadest võimalikest variantidest Chronogolfi, mida eelmisel aastal kasutas ka Saare Golf ning Pärnu Bay.

Kõik tiiajad alates 27. märtsist saab broneerida Chronogolfis, Golfboxis saab broneerida mänguringe hiljemalt 26. märtsiks.

Miks me vahetuse teeme? Põhiliseks põhjuseks on olnud seni kasutuses olnud Golfboxi süsteemi primitiivsus ning oskamatus maailmas toimuvaga ühte sammu käia. Kui enda klubiliikmele võis broneerimissüsteemi funktsionaalsusega veel rahule jääda, siis väljaspoolt külaliste võimalusega broneerida meie väljakuid on Golfbox olnud pigem eelmises sajandis, mis on takistanud ettevõtte kasvu.

Me kaalusime viimasel paaril aastal mitmeid erinevaid lahendusi ning tegime otsuse Chronogolfi kasuks ettevõtte suurust arvestades – nad on osa tuntud tarkvara ettevõttest Lightspeed, kellel on 14 kontorit üle maailma ning üle tuhande töötaja. Chronogolfis endas on täna 380 000 kasutajat, kelle tagasisidest lähtuvalt pidevalt süsteemi täiustatakse. Meil ja mängijal, kes soovib broneerida, on 24/7 olemas abi nii telefoni kui chat’i teel. Väheoluline ei olnud ka fakt, et Eestis on juba aastane kasutuskogemus olemas kahel väljakul kui ka paljudel golfimängijatel.

Uus süsteem annab meil võimaluse rohkem müüa erinevaid pakette enda kohalikule mängijale otse online’is, siduda need automaatselt mängijate kontodega selleks inimtööjõudu mitte kasutades, pakkudes paindlikke green fee tooteid näiteks kellaaegadest lähtuvalt ning hinnastades väljakut vastavalt nõudlusele.

Natuke on ka ebamugavust – meie uus World Handicap System (WHS) keskregister on Eesti Golfi Liidu poolt ikka Golfboxis ehk seda infot me broneerimissüsteemis sellel aastal kajastada ei saa. Ebamugavus seisneb kahe konto omamises – enda tulemuste ajalugu vaadata ja võistlustele registreerimist saad jätkata Golfboxis, väljakule iganädalaselt tiiaegu broneerides saad kasutada meie kodulehel “Book a Tee Time” akent. Teine ebamugavus on lühiajaliselt veel – süsteem on inglise keeles ning meile on lubatud, et eestikeelseks saame broneerimissüsteemi aasta teises kvartalis.

Püüdes plusse ja miinuseid kokku panna, siis golfiklubi poolt vaadates on kordades rohkem plusse, mis aitavad meil sellel ja järgmistel aastatel efektiivsemalt majandada ning see on kasuks kõikidele mängijatele, eriti neile, kes kõige rohkem EGCC’s mängivad. Meie enda liikme ja mänguõiguse omaniku poolt vaadates ma loodan, et harjute uue süsteemiga kiiresti – tiiaja broneerimine muutub kergemaks, saate teha seda veel mugavamalt enda erinevatest seadmetest ning lisada ka enda põhilisi mängukaaslasi mängima.

Oleme teie jaoks olemas ja abistame broneeringute tegemisel. Kui klubihoone avaneb, siis saame (piisavat distantsi) hoides ka tutvustada, kui lihtne väljakule läbi Chronogolfi aega on võimalik broneerida. Harjume ära ja kui maikuus olukord viiruse tõttu on normaliseerunud, siis selleks ajaks usun, et enam ei tunne me puudust keegi ka iganenud Golfboxi broneerimisest, kus tihti oli mugavam meile helistada, kui võtta lahti arvuti ja hiirega endale auk leida, et mängima ennast ja sõpru lisada.

Märtsi viimasel nädalal tuleb juba kõikidele liikmetele ja EGCC mänguõiguste omanikele Chrongolfist kiri koos enda kasutajatunnuse ja parooliga. Jälgige igaksjuhuks ka enda junk kausta postkastis ja kui näete, et Chronogolf kirjutab, siis võite julgelt lingile vajutada.

 

Ilusaid kevadisi esimesi mänguringe meile kõikidele!

Hanno Kross
AS EGCC juhatuse esimees

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX