GOLFBOX


2021. aastal võitis Andres Pukspuu oma klassi tulemusega -8.
Fotol koos võistluste korraldaja Peep Tammemäe ja kapten Rain Uuskülaga

Reedel, 15. juulil leiab aset EGCC Captain's Challenge 2022, kuhu Estonian Golf & Country Clubi kapten Rain Uusküla ootab lisaks golfiklubide kaptenitele osalema ka kõiki täisealisi golfimängijaid HCP-ga kuni 30,0. Tulemuste põhjal selgub võistkond, kes läheb EGCC tiimis mõõtu võtma kaptenite finaalis.

Veel on vabad mõned kohad, tähtaeg kukub 12. juulil!
Registreeri võistlusele 

Captain's Challenge toimub WHS HCPI alusel viies võistlusklassis:

  • mehed HCP ...–9,9, valged tiid, HCP löögimäng
  • mehed HCP 10,0–19,9, kollased tiid, HCP löögimäng
  • mehed HCP 20,0–30,0, kollased tiid, punktimäng
  • naised HCP ...–15,0, sinised tiid, HCP löögimäng
  • naised HCP 15,1–30,0, punased tiid, punktimäng


Auhindu jagatakse iga võistlusklassi kolmele parimale ja erivõistluste võitjatele. Ajaloolisele Captain's Challenge'i karikale graveeritakse mehe ja naise nimed, kelle teevad parima tulemuse löögimängus. Auhinnad panevad välja kapteni head sõbrad ja partnerid.

Võistlus algab kell 12.00 ühisstardiga Sea Course'il. Hommikusööki saab alates kella 10, suupisteid ja jooki pakutakse Sea Course'ii 5. ja 13. raja vahel asuvas rajakohvikus ning kell 17.30 algab pidulik auhinnatseremoonia koos grillõhtusöögiga.

Ajakava:

  • 10.00 hommikusöök Jõelähtme Da Vinci Golfirestoranis
  • 11.30 avasõnad
  • 12.00 ühisstart Sea Course’il
    suupisted ja värskendavad joogid rajakohvikus
  • 17.30–20.00 auhinnatseremoonia Klinkberg Summer Venues
    rikkalik grillõhtusöök, kapteni viktoriin, muusikaline üllatusesineja

Registreerimise tähtaeg on teisipäeval, 12. juulil kell 23.59, stardijärjestus avaldatakse Golfboxis kolmapäeval, 13. juulil kell 12.00.

Osavõtutasu sisaldab harjutuspalle ja toitlustust ning on EGCC liikmele 59 € ja külalisele 99 €. Osavõtuhind õhtusöögikaaslasele on 45 €.

Täpsemad reeglid ja muu oluline info on kirjas võistluse juhendis



Kaptenite finaal

Sel aastal leiab kaptenite finaal aset reedel, 16. septembril Niitvälja Golfiklubis. EGCC võistkond selgub 15. juuli tulemuste põhjal: iga võistlusklassi kaks parimat ja üks kapteni valitud mängija. Mängija peab kinnitama oma kaptenite finaalvõistlusel osalemise kolme tööpäeva jooksul. Kui mängija ei saa osaleda, tehakse ettepanek võistlusklassi paremuselt järgmisele mängijale. Lõplik nimekiri selgub 21. juuliks.

Finaali formaatideks on match-play ja foursome. Pärast võistlust ootab nii EGCC kui Niitvälja kaptenite võistkonda ühine õhtusöök ühes väga heas Tallinna restoranis.

Kõik uudised ...

GOLFBOX