GOLFBOX

Jan Larsson

Estonian Golf & Country Clubi liige Jan Larsson võitis 28.–29. mail Jūrmala Golf Clubis aset leidnud Latvian Mid-Amateur and Senior Open Championship 2022 meesseenioride 50+ võistlusklassis esikoha. Jan mängis Jūrmala Golf Course'il esimest korda ja soovitab soojalt kõigil golfaritel lõunanaabrite juurde mängima sõita. Nii väljak kui harjutusalad olid suurepärase kvaliteediga, Jani sõnul Baltimaade ühed parimad.

Võistlustingimused polnud aga vihma ning tugeva ja muutliku tuule tõttu just kergete killast. "Griinid olid vihma tõttu veidi aeglased ja väljaku lipupositsioonid olid väga keerulise asetusega, mistõttu oli löökide arv tavapärasest veidi kõrgem," kirjeldas Jan.

"Lisaks tegi minu jaoks võistluse raskeks ja suurendas pinget see, et olin tiitlikaitsja. Pärast esimese päeva ebakindlat starti olin viie löögiga maas. Aga ma ei andnud alla, võitlesin kõigil 18 rajal ja võidu tõi ühelöögine edumaa."

Meesseenioride võistlusklassis 50+ jäi teiseks leedukas Pierre Norgren Capitals Golf Clubist, kolmandale kohale platseerus samuti leedukas Algimantas Baltramonaitis Wolf Golf Clubist. Eesti golfiklubidest oli võistlustules kokku kaheksa osalejat.

Jani järgmine siht on European Senior Open, milleks ta juba hoogsalt valmistub. Palju õnne ja edu võistlustel!

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX