GOLFBOX

Võistlus algas ühise hommikuvõimlemisega klubihoone ees!

Juulikuu viimasel nädalal peeti Jõelähtme Sea Course'il G4S Open golfivõistlust, mis on teada-tuntud oma hea korralduse ja suurepäraste erivõistluste poolest. Võistluse autasustamiseks pandi kokku ka rajalt 10-minutiline video, kus lisaks ilusatele svingidele leiab ka mitmeid intervjuusid ja vastuseid küsimusele "kui jalgpall on parem kui seks ja korvpall on parem kui jalgpall, siis kuhu asetub siin võrdluses golf".

G4S Open Golfi löögimängus olid sel aastal võidukad naistest Katre Kõvask 83 löögiga ja meestest Anti Metsamaa, kes mängis 79 lööki. Punktimänguklassides võitsid Anti Metsamaa 44 punktiga, Toomas Kivimägi 46 punktiga ja Katrin Leppik 43 punktiga. 

Suured tänud G4Sile, et oma parimad kliendid igal aastal Eesti erinevatele väljakutele viite ja toetate võistluse korraldamisega nii ka väiksemaid Eesti väljakuid lisaks paarile suurele Tallinna ümbruses. Estonian Golf & Country Clubis mängiti G4S Open Golfi sel aastal juba kolmandat korda. Oli suurepärane võistlus, kus korraldusega ja kohapealse võistluse toetusega on igal aastal seotud ligemale 30 G4Si töötajat ja juhtkonna liiget.

Võistluse fotod Catherine Kõrtsmiku objektiivi läbi leiab siit

G4S Open Golf 2022 TULEMUSED

Kõik uudised ...

GOLFBOX