GOLFBOX

Foto tehtud 21. oktoober 2017 Cross Country hommikul, kus loodus pakkus silmailu värvide näol. 
Foto: Hanno Kross

Selle aasta golfihooaeg saab kohe läbi - ilmaennustus lubab ilusat valget aega ning miinuskraade alates novembri viimasest nädalavahetusest. Viimane päev, kui saab EGCC sel hooajal tõenäoliselt golfi mängida on reede 26. november. Peale seda lähevad väljakud puhukama ja avame jälle, kui lumi on sulanud. Kas see on jõulude ajal, keset talve või kevadel, eks seda näitab aeg.

Tuletame ka meelde, et Eesti Golfi Liidu Reeglite ja HCP komitee otsusena on ka käesoleval aastal Eesti väljakud general play ringide osas talvepausil 01.11-31.03. Küll aga on General Play ringid lubatud, kui mängite näiteks kuskil soojal maal ning eriti kui võistlete on kohustus oma ringid sisestada GolfBoxi.

 

Küsimused ja lisainfo:
Estonian Golf & Country Club / EGCC AS +372 602 5290 See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
NextGolf Academy / NextGolf Shop +372 506 3030 See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
Da Vinci Jõelähtme golfirestoran +372 602 5294 See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Kõik uudised ...

GOLFBOX