GOLFBOX

Meie sünnipäevavõistlus toimub pärast kaks aastat kestnud kevadisi piiranguid jälle õigel ajal ehk maikuu viimasel reedel, 27. mail saab avalöögi EGCC Anniversary Tournament 2022 by Hush & Hush. Ametlik registreerimine EGCC 17. sünnipäeva tähistavale võistlusele lõppes 24. mail, aga veel on saadaval viimased vabad kohad. Lisainfot jagab Caddiemaster See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

EGCC hooaja ühele tähtsamale võistlusele ootame kõiki golfimängijaid, kellel on World Handicap System Handicap Index (WHS HCPI). Maksimaalne osalejate arv on 144. Võistlus leiab aset Sea Course'il, ühisstart on kell 10.00.

Võistlusklasse on viis:

  • A – HCP löögimäng: mehed HCP ...–9,9, mustad tiid (6504 m) 
  • B – HCP löögimäng: mehed HCP 10,0–19,9, kollased tiid (5692 m) 
  • C – Punktimäng: mehed HCP 20,0–36,0, kollased tiid (5692 m) 
  • D – HCP löögimäng: naised HCP ...–15,0, sinised tiid (5300 m) 
  • E – Punktimäng: naised HCP 15,1–36,0, punased tiid (5098 m)


Ka sel aastal jagame erivõistluste auhindu. Naiste ja meeste ühises arvestuses selgitakse välja lähim löök lipule kõigil par 3 radadel. Ajaloolisele Anniversary Tournamenti karikale graveeritakse võistluste võitjate nimed A ja D klassides ehk mees ja naine, kes läbivad Sea Course'i kõige väiksema löökide arvuga vastavalt mustadelt ja sinistelt tiidelt.
 

Iga võistlusklassi kolm parimat ja erivõistluse edukamad pälvivad auhinnad Hush & Hushilt. Võistluse auhinnafondi kuulub 3000 € eest Hush & Hushi tooteid, mis turgutavad nii juukseid, keha kui vaimu. Eriauhinnaks melatoniinivaba toidulisand MindYourMind kvaliteetseks uneks ja lõõgastuseks kehale. Võistlejaid turgutab taimne proteiinikokteil PlantYourDay – hoia rajal silmad lahti!

Hush & Hushi toodetega saab tutvust teha:

Loosiauhindu on palju ja peaauhinnaks on kolmepäevane CUPRA Formentori kasutusõigus. Hole-in-One'i lööja saab puhtalt 5000 € kätte, kõik maksud tasub Olympic Casino.

Reeglid, osavõtutasu ja muu oluline info on kirjas võistluse juhendis

Registreeri võistlusele

Lisainfot jagab Caddiemaster telefonil +372 6025 290 või e-kirja teel See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

CUPRA Formentor on suund tulevikku!

Arvukalt digifunktsioone ja nutikad lahendused, rikastades samal ajal sinu sõiduelamust. Täis-LED-tuled, Brembo pidurid ja võimsad mootorid, mis viivad sõidukogemuse täiesti uuele tasemele!

Vaata lähemalt: cupraofficial.ee

Kõik uudised ...

GOLFBOX