GOLFBOX

Peatselt on algamas EGCC meistrivõistlused rajamängus, kus kõik EGCC liikmed on oodatud  võistlema rajamängu meistritiitlile. Võistlusega alustame 31. mail, kui võistlustoimkond on avaldanud alagruppide tabeli. Rajamäng toimub nii naiste kui meeste arvestuses ning kõik võistlusringid mängitakse Sea Course’il.

Võrreldes eelnevate aastatega on võistlusjuhend oluliselt muutunud. Alustuseks järjestame kõik golfimängijad registreerimise lõppkuupäeval hcp järgi ning asetame alagruppidesse analoogselt WGC-Dell Matchplayle. Vastavalt registreerunute arvule jagame osalejad 4-liikmelistesse gruppidesse, kus esimeses ringis mängivad kõik võistlejad omavahel rajamängu kuni rajavõidu/kaotuseni. Võitja saab 1 ja kaotaja 0 punkti. Alagrupi võitja pääseb edasi teise ringi.

NB! Kõik osalejad saavad mängida seekord alagrupis vähemalt 3 ringi. Juhul, kui registreerijate arv ei võimalda koostada neljaseid alagruppe, võib mõnes grupis olla ka 3 osalejat.

Alagrupi mängud toimuvad naistele punastelt ning meestele kollastelt tiidelt. Järgnevad mänguringid mängitakse juba vastavalt sinistelt ja valgetelt tiidelt.

Täpse võistlusjuhendiga saab tutvuda SIIN.

Võistlustele registreerumise tähtaeg on teisipäev, 27. mai kell 18:00 ning kirja saab end panna Golfboxis. Osavõtutasu Sea Course'i mänguõigusega EGCC liikmetele on 39€, mänguõiguse puudumisel lisandub soodus green fee 61€, mis kehtib kõikidele mänguringidele. Iga võistleja saab mängida vähemalt 2-3 ringi. Tasu on ühekordne ning sisaldab kõiki mänguringe, olenemata mitu matši võistleja mängib.

Rajamängu finaalid ning 3.-4. koha matšid peetakse 4. Augustil 2019. Meistreid autasustatakse EGCC Klubi Meistrivõistluste raames. Kolme parimat mängijat mõlemas grupis tunnustatakse auhindade ja karikatega. Rajamängu mees- ja naisvõitja saavad auhinnaks ka nimelise riidekapi EGCC-s.

Kohtumiseni rajal!
Võistlustoimkond

Kõik uudised ...

GOLFBOX