GOLFBOX

Sea Course on avatud ja esimesed testmängijad on ka väljaku ära proovinud - tagasiside on pehmelt öeldes väga hea. Suured tänud väljaku hooldusmeeskonnale, kes on talvest saadik väljaku avamist tegelikult juba ette valmistanud.

Loodame, et kõik mängijad sel aastal hoiavad väljakut südamega - kõige rohkem pallijälgi griinidel on olnud tavaliselt ikka peale meie enda klubivõistlusi mitte suuri välismängijate gruppe... Tuletage julgelt meelde kaasmängijale, kui juhuslikult ununeb griinil pallijälje tegemine või minnakse käruga kohta, kus väljaku hooldusmeeskond on liikumise piiranud.

Hooaja avamise puhul on meil Sea Course'il kõikidele Eesti golfiklubide liikmetele vaid selle nädala reedest pühapäevani soodushind 35€ (lisallahindlus sellest hinnast ei kehti) - tulge ja nautige ilusat kuiva ilma ning head väljakut!

Kes soovib eripakkumist kasutada, palun täitke oma andmed alloleval lingil:

REGISTREERI SOODUSPAKKUMISEKS SIIN

Sea Course'i selle aasta green fee on 99€ ning aktsionäri/klubiliikme külalise soodushind 50€.

Nädalavahetusel avame ka meie uue DaVinci golfirestorani, täna on juba avatud ka I korrusel olev "kohvik", kus saad kiiresti ja mugavalt haarata kaasa mänguringile või pärast ringi autosse kohvi, teed ja kakaod koos tervislike suupistetega. Täname kõiki liikmeid, kes andsid tagasisidet oma ootustega toitlustuse osas - suur osa nendest mõtetest on tänaseks teoks saanud ning uue menüüga tutvudes loodetavasti olete positiivselt üllatunud nii valiku kui hindade osas.

Hooaja avamise puhul tegi EGCC president Katre Kõvask traditsioonilise avalöögi. Katre soove klubikaaslastele saab vaadata allolevast videost EGCC Youtube kanalil:

 

Tervislikke pühi kõikidele koos ilusate mänguringidega - hooaeg on 100% avatud ning loodetavasti näeme õige pea EGCC väljakutel!

Kõik uudised ...

GOLFBOX