GOLFBOX

19. detsembril korraldas Jõelähtme golfiklubi Stone Course’il EGCC Jõulugolfi, mida viimati saime nautida kolm aastat tagasi. Tulenevalt ilmaennustusest valisime päevaks neljapäeva, kuna ilmateade näitas päikesepaistelist ja vihmavaba ilma. Uskumatu, aga nädal aega panigi ilmaennustus täiesti täppi - ilm oli ideaalne Jõulugolfi pidamiseks! Nautisime enamus mängust päikespaistet ning 3-4'c soojakraadi tundus pigem soe kui jahe.

Mängisime kahes erinevas võistlusklassis - kuni HCP'ga 15 ning HCP'ga üle 15 mängijad. Tulemused oli ootuspärased enamusel, kuid mõnel üle ootuste hästi! Erakordselt hea mängu mängis alles selle aasta septembris golfiga algust teinud Valgeranna Golfiklubi liige Ants Aida, kes võitis üle 15 HCP'ga mängijate klassi 44 punktiga! Ants on novembris palju mänginud ja võidukõnes mainis, et kahjuks ei ole võimalik Eestis mängitud ringidel novembrist märtsini HCP'd langetada ja sellest tulenevalt ka suur punktihulk.

Igaljuhul suurepärane mäng alles kaks kuud golfiga tutvust tegevalt mängijalt! Loodame Antsu näha ka tulevuiklus EGCC klubivõistlustel, milleks tal on hea võimalus, kuna kõik esikolmikusse tulnud mängijad mõlemas klassis saavad mõne klubivõistluse järgmisel aastal valida osavõtutasu maksmata.

Teise koha sai siin klassis Mika Myllyviita ja kolmanda Pille Teearu, kes kogusid mõlemad 35 punkti, juhendi järgi sai kõrgame koha protokollis madalama mänguHCP'ga mänginud võistleja. 

HCP 15+ klassi kolm parimat vasakult
Pille Teearu, Ants Aida ja Mika Myllyviita

Alla 15 händikäpiga mängijate hulgas mängisid suurepärase mängu Mait Schmidt ja Reigo Tomingas, kes mõlemad tegid 79 lööki ja teenisid 37 punkti. Madalam mängu HCP andis selle hooaja esimese võidu Mait Schmidt'ile, kes võidukõnes ütles, et tegi just oma hooajast kokkuvõtet ja vaatas, et esimest korda alates 1993. aastast polnud tal ühtegi võitu golfis sel aastal... Aasta veel õnneks kestab ja pisike formaalsus sai ka Jõuluvõistlusega nüüd täidetud! Maitule edu 2020 aastaks ja loodetavasti suudab vormistada järgmisel aastal vähemalt ühe võidu natuke varem, et mitte viimasele võistlusele pingeid kasvatada. 

Kolmas oli kuni HCP 15 klassis Mart Urbas 34 punktiga.

HCP kuni 15 klassi kaks parimat ja juhuslikult pildile sattunud 10nda koha omanik vasakult
Hanno Kross, Reigo Tomingas ja Mait Schmidt

Suured tänud kõikidele, kes said osaleda vaatamata kiirele aasta viimasele tõsisele töönädalale! Täname ka DaVinci tiimi, kes valmistasid kena jõulumenüü võistlujärgselt nautimiseks. Jõuluvõistlused on klubile alati kui sülle kukkunud ja kokkuvõttes hästi soojad - inimesed on õnnelikud ja rahul olenemata võistlustulemusest - tähtis on võimalus vabas õhus sõpradega aktiivselt koos aega veeta. Soovime seda kõike sama kõikidele golfisõpradele järgmiseks hooajaks ja loodetavasti näeme veel sel aastal golfiväljakul, väljak on avatud! 

EGCC 2019 JÕULUVÕOISTLUSE TULEMUSED

Kõik uudised ...

GOLFBOX