GOLFBOX

EGCC'S mängisid Euroopa tippseeniorid viimati aastal 2013, kui selgitati individuaalse EM'i parimad üle 50 aastate meeste ja naiste hulgast.

EGCC väljakul tuleb aastal 2022 Euroopa meeste seeniorite võistkondlikud meistrivõistlused, kus osaleda saavad 50 aastased ja vanemad. Meie korraldame sarja, kuhu peale saavad kõik, kes on 48 ja vanemad arvestusega, et kodusest EM'ist on neil võimalus 2022 osa võtta. 

Tegemist on spordivõistlusega, kus mängime klubitiidelt löögimängu ja HCP löögimängu. Võistluse peakorraldajad EGCC liikmed Jan Larsson ja Tõnis Segerkrantz kutsuvad kõiki mid-amatööre ja seeniore, kelle vanus ja HCP võimaldab võistlusest osa võtma. Kuigi EM on meestele, siis meie sarjas saavad osaleda ka naised mängides meestega samadelt tiidelt ehk 5700m väljakut Sea Course'il.

Jan Larsson ja Tõnis Segerkrantz Eesti Meistrivõistlustel EGCC'd esindamas

Esimene etapp on 16. juunil algusega alates kella 13'st. Teine etapp mängitakse 9. juulil ning kolmas etapp 4. augustil. Viimane etapp on kahepäevane, kus mõlemal päeval mängitakse 18 rada ning peale esimest päeva on ka cut. Kes cut'ist läbi ei saa, saavad osaleda teisel päeval "Lucky Loser" võistlusel, kus hooaja edetabelisse saab ka sealt veel lisaks punkte.

Võistluse peasponsor on TracPal, mis on uus ja innovaatiline lahendus liigesevalude vastu põlves, puusas, alaseljas, kaelas ja õlas. TracPal on kompaktne, taskukohase hinnaga ja efektiivne. TracPal töötab manuaalteraapia näol, mida tavaliselt pakub kliinikus füsioterapeut, kiropraktik või osteopaat. Loe rohkem ja ja tutvu veebiaadressilt www.tracpal.com

Etappide osavõtutasu on 30€ meie liikmetele, kellel on aktiivne isiklik mänguõigus ning külalismängijatel vaid 79€, mis sisaldab tänu sponsori toetusele ka green feed.

VÕISTLUSJUHEND

REGISTREERI I ETAPILE SIIN

Loodetavasti annab sari võimaluse läbi võistlusspordi areneda ning pakub pinget - seenioritel Eestis tippspordile suunatud sarja veel ei olnud. Aastal 2022 pannakse kokku Eesti meeskond kodusele seeniorite EM'ile ning see sari annab hea võimaluse koduväljakul harjutada ja ülejärgmiseks aastaks seada üles ennast Eesti koondise kandidaadiks Euroopa meistrivõistlustele Estonian Golf & Country Club'is. 

Kõik uudised ...

GOLFBOX