GOLFBOX

 

Hetkel on Euroopas kuumalaine, mis oma äärega jõuab ka Eestisse - Lääne-Euroopas on 40'c kraadi sooja, meil küündivad temperatuurid natuke üle 30'ne varjus:
DELFI KUUMABLOGI

Jäätise- ja õllemüüjatele on see kindlasti meeldivaks uudiseks, aga golfiväljakutele pigem mitte - greenkeeping kustutab tuld jahutades kastmisega erinevaid väljaku osi ning paljud mängijad eelistavad 3-4h mitte väljakul päikese käes viibida ning mänguringe on vähem.

Arvestades suurt mängusoovi ja meie võimalust pakkuda mängimiseks ka golfiautosid, siis tänasest kuni juuli lõpuni pakume klubiliikmetele ja aktsionäridele golfiauto kasutamist hinnaga 20€ (tavahind 46). Tänaseks päevaks on meil vaba veel 4 autot, homseks 10, laupäevaks vaid üks, aga pühapäevaks veel 8 autot. Broneerige endale tiiajad ja kindlasti ka golfiauto, kui soovite autoga mängida, sest autosid tõenoliselt vabalt saada ei ole, kui tulete letti ja soovite.

Soovime teile ilusat suve jätku ning mõnusaid mänguringe, kus kõrgemate temperatuuride puhul loodetavasti saate ka aeg-ajalt jahedamat tuuleiili nautida.

Auto broneerimiseks kirjutage meie Caddiemasterisse See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või helistage 6025 290.

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX