GOLFBOX

7- 8 septembril toimunud Eesti klubidevahelistel meistrivõistlustel võttis Estonian Golf & Country Club maksimaalse tulemuse - meeskonnale hõbemedal ning naiskonnale KULD!! 13-nes aasta osutus Estonian Golf & Country Club’i naiskonnale õnnelikuks - esimest korda ajaloos mängiti välja kuldmedal!!!! 👏👏👏
Kõik eelnevad 12 aastat on võitjaks tulnud naiste arvestuses Niitvälja Golfklubi. Seekord, aga on au meil neid õnnitleda hõbemedali puhul.
Palju õnne ja südamlikud õnnesoovid kõikidele EGCC esindanud naistele, kõik tegid super mängu ja pakkusid häid emotsioone – Anete Liis Adul, Mariliis Palm, Anu Hanson, Anneli Esken, Anu Uuemõis, Monica Pihlak, Apawan Chinglek, Katre Kõvask, Ene Tuul.
EGCC meeskond oli samuti tubli ning tõid koju kindla teise koha. Palju õnne EGCC meeskonnale, kuhu kuulusid – Richard Teder, Janar Toomesso, Jan Larsson, Gunnar Kobin, Henri Pikk, Kristjan Kaleviste, Peep Pira, Taavi Truusa, Tõnis Segerkrantz, Mait Schmidt.
EGCC võistkonna headele tulemustele aitas kaasa ka klubiliige Marko Kaldoja, kes võistluspäevadel toetas, juhendas ja aitas strateegiliselt kogu EGCC võistkonda ja oli nende jaoks olemas.

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX