GOLFBOX

Laupäeval, 10. septembril leidis aset traditsiooniline väikeste ja suurte golfisõprade ühisvõistlus EGCC laps ja vanem 2022.

Stone Course'i üheksale rajale mahtus osalema 18 tiimi, kuhu kuulusid laps ning tema ema-isa, õde-vend, vanaema-vanaisa või mõni muu armas inimene lähikondsete seast. Mängiti four-ball'i ehk mõlemad mängijad mängisid oma palli ja raja tulemuseks on võistkonna liikmete sel rajal mängitud tulemustest üks parim tulemus. Karge hommiku kiuste soojendas päike rajad pea suvesoojaks ning endalegi ootamatult sattus golfivõistluse pealtvaatajate hulka ka üks päevitav rästikubeebi. Pisike seikleja pälvis oma südika käitumise eest ohtralt tähelepanu ja sai nautida putteriekspressiga sõitu heinamaale.

Magusad, lõbusad ja kasulikud auhinnad panid välja Husqvarna ja Büroomaailm. Kuna elu on ebaõiglane, siis kõik lapsed said kingikoti, aga loosiauhindu jagus vaid vaid valitud täiskasvanutele.



Selge on see, et kõik väikesed osalejad olid erakordselt tublid, aga kuna nad võistlesid koos täiskasvanutega, kes hirmsasti tahtsid võita, loeti kokku punktid. Olgu öeldud, et vahed olid napid:

  • 1. Loore Filipjev ja Lauri Filipjev, 22 punkti
  • 2. Arabella Alliksoo ja Leho Alliksoo, 21 punkti
  • 3. Eleen Alamäe ja Priit Alamäe, 20 punkti
  • Vaata ka: tulemustetabel


Palju õnne võitjatele ning suur tänu toetajatele ja osalejatele! Loodetavasti leiab võistlus järgmise aasta kalendris endale lausa mitu kohta.

Vaata ka videokokkuvõtet:

Kõik uudised ...

GOLFBOX