GOLFBOX

Avame Sea Course 30. aprillil - väljak on kenasti saanud peale talve taastuda, oleme teinud ka ülekülvid ning soojakraadide jätkudes on õige pea ka uus muru kõikjalt välja tulnud. Huvitava üllatusena paljudele on kindlasti meie Sea Course'i 4 rada ning uus tiik raja paremal. 

Koostöös väljakute arhitekti Lassi Pekka Tilanderiga on meil kaks aastat tagasi tehtud Sea Course upgrade 2.0 projekt, mille osas loodame, et järgmise 10ne aasta jooksul lisame teatud elemente, mis väljaku vanust ja arengut arvestades annab võimaluse meil ka 30ne aasta pärast olla tõeline "championsip" väljak.

Sel talvel saime teha esimese töö, kus koostöös neljanda raja äärsete krundiomanikega tehti investeering uue tiigi näol. Naljaga pooleks võib öelda, et tavamängijale läheb rada kergemaks - enam ei kao pall paremal ära, kui see sinna läheb, saab ühe trahviga jätkata vee äärest, muidu pidi kahe trahviga jätkama kaotatud palli reeglit järgides! Tagatiidelt mängides on 4 rada senisest veelgi keerulisem - kui ennem oli lihtsalt pikk, siis nüüd on päris kitsas neile, kes fairway'l ei suuda püsida. Tuleb tõsiselt mõelda avalööki tehes, kuidas on mõistlikum rada strateegiliselt läbida või mängida mängutasemele vastavatelt tiidelt.  

Sea Course 2.0 upgrade projekt on pikk ning sisaldab igal rajal mõnda muutust - on see siis bunkrite muutmine, lisamine, griinil eritasandite tegemine või ka mõne veesilma nihutamine. Täpsem ajakava ning võimalused ja investeeringud selles osas selginevad käesoleva aasta jooksul, aga esimene väike detail selle projekti raames on 4nda rajaga saanud juba algust.  Igal-juhul on oodata lisaks tulevikus uuele väljakule panga peal ka meie pärli Sea Course'i, mis on valitud neljal korral Euroopa TOP100 väljaku hulka, osas uuendusi. 

Ilusaid mänguringe meie väljakutel sel aastal! 

 

 

Droonivideo ja fotod Renee Kooli poolt 28. aprillil 2021

Kõik uudised ...

GOLFBOX