GOLFBOX

Stone Course on avatud nii aasta viimasel päeval kui ka 1. jaanuaril. Kui juhtub, et öösel on külm ja hommikul on härmatis, ärge mängima minge, oodake, kuni ära sulab. Tundub, et sel nädalal saab mängida kuni reedeni, laupäevaks ennustab väikest lörtsisadu.

Stone Course mänguõiguse omanikel palume mänguringid registreerida Golfbox-is või saata teavitus (mänguringi kuupäev ja mängija nimi) See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

2020 mänguõiguseta golfaritel palume tasuda alates 1. jaanuarist mänguringi eest päeva green fee 35€ EGCC AS arveldusarvele EE39 7700 7710 0133 6510 märkides selgitusse mänguringi kuupäeva ja mängija nime. Klubiliikme külalisele, kellel endal on aktiivne mänguõigus olemas, on päeva green fee 25€. Kärud on sügisel/talvel klubihoone varju all ja kasutamiseks tasuta.

Ilusaid talviseid mänguringe, näeme väljakul!

KONTAKT      See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.      +372 602 5290

Foto: Hanno Kross, 26. detsembril 2016, kui mängisime juba traditsiooniks saanud Jõuluvõistlust Stone Course'il. 

Kõik uudised ...

GOLFBOX