GOLFBOX

Sea Course 3 rada päikesetõusul
Foto: Hanno Kross

Septembri viimasel pühapäeval mängitakse teist korda Estonian Rumble by Da Vinci & ILLY Caffe, kus neljaliikmelise võistkonna liikmete tulemus läheb järjest olulisemaks, mida lõpupoole mäng jõuab. Pane kokku enda võistkond või registreeru eraldi - leiame sulle toredad võistkonnakaaslased!

Formaat on kihvt - esimeselt viielt rajalt läheb arvesse iga raja kohta parima mängija tulemus võistkonnas, järgnevalt viielt rajalt läheb kaks parimat tulemust arvesse, radadelt 11-15 juba kolme parima tulemus (põhimõtteliselt võib igal rajal üks mängija eksida) ning viimaselt kolmelt rajalt lähevad juba kõikide võistkonnaliikmete tulemused arvesse kogu tiimi tulemuseks.

Formaat pakub alguses mõnusat pingevaba mängu ning lõpus vastupidiselt toredat pinget, kus iga löök igal mängijal võib tähendada võistluse võidupoole tüürimist või vastupidi protokollis kolinal kukkumist kui see löök metsapoole kisub.

Võistluse toetaja on DaVinci, kes on korraldanud väärika auhinnalaua ning lisaks veel ka kokku kolm kohvimasinat, mis lähevad osavõtjate vahel loosiauhindadeks. Osavõtutasu on 79€ mängija kohta (sisaldab ka green feed ja toitlustust), EGCC liikmetel 49€. Pange ise kokku enda võistkond või registreerige ennast üksinda ja leiame teile toredad tiimikaaslased. Tuleb väga kihvt pühapäev!

Eelmisel aastal proovisime mängida maailmas tuntud Irish Rumble formaat'i, kuid mälu järgi kokku pandud formaadist tekkis uus ja veel huvitavam, mille ristisime Estonian Rumble'iks! Eelmise aasta muljeid võistlusest ning kuidas võitjatiim Kairi Luur, Anneli Esken, Monica Pihlak ja Anu Uuemõis võiduni jõudsid, saab lugeda SIIT

 

TUTVU JUHENDIGA

REGISTREERI SIIN

Kõik uudised ...

GOLFBOX