GOLFBOX

19. mail alustas hooaega meie klubi HCP löögimängu sari, mille peasponsor sel aastal on Spit & Paslode, kes hooaja kokkuvõttes korraldab parimatele väärikad auhinnad. Sarjas on kolm ühist võistlusklassi: HCP kuni 12,9, HCP 13-24,9 ning mängijad, kelle HCP on rohkem kui 25. Maksimaalne HCPI, mida võistlusel arvestame on 39,9, millega saab võistelda mängija, kelle HCP veel ei ole alla 40ne. 

Hooaja esimese etapi mängisime Sea Course'il, kus ennustas kolmandat päeva järjest vihma. Õnneks mängu ajal vett enam kaela praktiliselt ei tulnud, kuid väljak oli peale kahepäevast vihmasadu päris märg ja parimad mängijad suutsid seda ka palli maandumisel arvesse võtta. 

Tubli mängu tegi Halger Sander, kes lõi 84 lööki ning HCP löögimängus võitis madalama HCPI'ga mängijate klassi võimsalt 5 löögilise edumaaga. Halgeri tulemus oli -3, teise ja kolmanda koha said Silver Jung ja Mihkel Lekk +2. 

HCP 13,0-24,9 võitis tulemusega +2 Margus Kaidme, Margarita Ross oli +6 teine ning +7 sai kolmanda koha Eero Dulder. Tasatulemuste puhul etappidel saab kõrgema koha protokollis mängija, kelle HCPI on madalam. 

Arvestades mängija mängutaset, ületas kolmapäeval ennast kõige rohkem Edward Aganitš, kes võitis üle HCP 25 võistlusklassi tulemusega -4. Alar Daniel oli -1 teine ning kolmanda koha sai siin võistlusklassis Karin Pärnpuu +5.

Eraldi tuleb välja tuua  I etapi erivõistluste võitjad -  10ndal rajal peetud "lähim lipule" võistluse võitis Urmas Kaidme ja  9 rajal mängitud "pikima avalöögi" erivõistluse võitis Timo Olesk.

HCP kolmapäevak by Spit & Paslode hooaja kokkuvõttes läheb arvesse 3 parimat etappi, kokku on osavõistlusi kuus. Kõik, kes esimesel etapil ei saanud osaleda, võivad julgelt ennast kirja panna juba järgmisel etapile, mis mängitakse 9. juunil Stone Course'il. Võistlusjuhendiga saab tutvuda siin

Registreerida järgmisele etapile saab Golfboxi kaudu siin

Igal etapil on parimatele peasponsori poolt väikesed meened ja auhinnad ning hooaja kokkuvõttes saavad parimad väga väärtuslikud profi tööriistad, millega saab ammu oodatud pisema või suurema remondi kodus ise ära teha!

HCP KOLMAPÄEVAK by SPIT & PASLODE I ETAPI TULEMUSED

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX