GOLFBOX

Hip-hip hurraa! Meil on esimene sünnipäev - reedel, 17ndal aprillil, saab meie armas Golfirestoran aastaseks. Alates 15. aprillist on avatud restoran koos suveterrassiga kohapeal söömiseks ja kaasa tellimiseks, igapäevaselt kell 11-19:00.

Kui suvesooja terrassil ei jagu, teeb soojalamp olemise hulga mõnusamaks. Võta laualt valge pult, vajuta ON-nuppu ja naudi vaadet. 

Oleme tänulikud kõikidele klientidele ja koostööpartneritele, kes meiega seda teed on käinud. Uuel hooajal lubame olla veel tublimad, pakkuda oma klientidele parimat teenindust ja kvaliteeti. Aitäh, et olete meiega!

DaVinci golfirestorani mees- ja naiskond meie restorani esimesel hooajal 

 

Hea uudis ka kohvisõpradele!

Rajakohvikus on saadaval suurepärased Illy kohvijoogid.
ILLY kohv on unikaalne segu 9-st kõrge kvaliteediga 100% araabika kohvioast
Erilised omadused - erakordne maitse ja kõrge kvaliteet, mille tagavad end tõestanud kohvikasvatamise traditsioonid, tähelepanelikkus ja pühendumus ubade töötlemisel. Autentne Itaalia kohv, mis paistab silma oma tasakaalus maitse ja rikkaliku, ilma kibeduseta järelmaitse poolest.

Väike meeldetuletus!
Rajakohviku süsteem on ülesehitatud iseteeninduse ja usalduse peale. Rajakohviku eesmärgiks on pakkuda mängijatele jooke, snäkke, kuivatatud marjasid, shokolaadi, pähkleid jne., et esmane janu ja energia saaks taastatud. Valides endale välja sobivad tooted, palume toodete eest koheselt pangakaardiga maksta rajakohviku iseteeninduskassas.

Järgime kõiki ametlikke juhiseid ja soovitusi, et kaista oma töötajaid ja kliente.
Palume klientidel hoida üksteisest minimaalselt 2-meetrit distantsi.
Paigaldasime desinfitseerimisvahendid klientide liikumisteedele nähtavasse kohta.

#toetamerestorane ‪#‎toetankohalikku #illyestonia #davincipastapizza #davincimaitsed‬

Tule naudi maitsvaid sööke ja jooke kontaktivabalt 2-meetriste vahedega!
Teie DaVinci pere 😊‬

Kõik uudised ...

GOLFBOX