GOLFBOX

Kallid klubikaaslased ja kõik kapteni võistlusel võistlusel osalenud külalised.

Üheskoos õnnestus meil 19. augustil üks suurepärane võistlus pidada, kus selgusid parimad – seekord võitsid kõik osalejad ja ka korraldaja.
Emotsioonid mis olid võistluse ajal, pärast ja hiljem teie postitused sotsiaalmeedias ning tänusõnumid tegid südame soojaks ja tõstsid pulsi samale tasemele nagu seisaks esimesel tiil. Suured tänud kõigile!

Mis on hea klubivõistluse retsept – teadmine ja visioon mida golfimängija soovib, toredad osalejad, mõistlikud reeglid ja võistlusklassid, ilm või õiged riided, hea toitlustus ja unikaalsed karikad ja ihaldusväärse auhinnad ning d loosiauhinnad.

Auhindade osas soovin südamest tänada kõigi neid kelle fänn ja klient ma ise olen ja kes seekord aitasid kaptenil luua seda suurepärast golfiemotsiooni, mida ma kaptenina soovisin oma klubikaaslastele ja külalistele pakkuda

Väikse üllatusena on kokkulepitud heade sõpradega NIKE’st et kõigile EGCC Capten Challenge 2020 osalejatele on nimekirja alusel -20% Nike esinduskaupluses (Viru ja Ülemiste kaubanduskeskustes), kui soovite täiendada oma sügis-talvist treeningvarustust.


Minu lemmikud on siin:
Treimann Mööbel & Disain https://www.facebook.com/treimannfurniture 
Moodne Valgustus http://www.valgustus.ee/ 
Arhitekt11 https://www.architect11.com/ 
GROHE https://www.grohe.ee/et_ee/ 
Massaažistuudio Hea Elu (https://heaelu.ee/ 
Haage Vesi https://haage.ee/ 
Vitamiin Well Eesti https://www.vitaminwell.com/et/ 
Sundãri Estonia https://www.sundari.ee/ 
Amii Küünlakoda https://amiikoda.ee/ 
Lanvin ja Montblanc parfümeeria ja Payot kosmeetika (Mirabella Grupp OÜ)
Ideal Auto on Eesti üks uusimaid ja kõrgeima tehnoloogiaga autokeskusi, kus on pesulad ja rehvihotell, tehakse autode kere-, värvi- ja rehvitöid ning müüakse „noori“ autosid. Ideal Auto asub paljudele täpselt Jõeläjhtmesse sõites tee peal aadressiga Peterburi tee 47c Tallinn. Kõik võistlusest osavõtjad said tasuta autopesu. https://www.idealauto.ee/ 

Niitvälja vastu valisin võistkonna tulemuspõhiselt – kaks parimat igast võistlusklassist ja kolmas mängija iga võistlusklassi parim löögimängus. Seekord me laupäeval Niitvälja kapteni Joel Rothbergi vastu nende koduväljakul ei saanud, kaotasime 6&4, aga päev oli suurepärane ning sõprust täis. Kaptenite finaali autasustamine ja õhtusöök toimus traditsiooniliselt restoranis Cru, kus Niitvälja ja EGCC võistkonnad sotsialiseerusid ka pikalt peale ametliku osa lõppu.

Tänan ka oma tublisid abilisi Ritat ja Annaliisat Arhtitekt11-st ja kõiki kes olid 19. augusti Captains Challenge võistluse korraldamisega seotud ning Merlet Niitväljalt kaptenite finaali suurepärase korraldamise eest Niitväljal.

2021 mängime Heinu Klaasi ja Erko Tähe poolt 2012. aastal alustatud traditsiooniga kohtuda kahe klubi kaptenite võistluse parimatega juba 10nes kord. Meil on järgmisel aastal matši üldseis võimalik viigistada 5-5 peale.

19. augustil peetud EGCC Captains Challenge pilte Kadri Palta poolt saab näha siit: https://www.facebook.com/pg/EstonianGolf/photos/?tab=album&album_id=10157053233571058 

Ning Niitvälja kapteni Joel Rothbergi laupäevast võidukõned allolevalt EGCC YouTube kanalil



Janar Toomesso
EGCC kapten 2019-2021

 

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX