GOLFBOX

Park Minigolfi EGCC 2018-2019 talvises võistlussarjas on ära mängitud 2 osavõistlust. Pingerida on tihe ning kuna kokkuvõttes lähevad arvesse kolme parima etapi tulemused, siis on kõik erinevad lõpurivi kombinatsioonid veel lahtised.

Hole-in-One'e tehti juba esimesel korral, 20 novembril, 24 tükki ning kolm mängijat sai siis hakkama lause kübaratrikiga, ühe etapi jooksul mängiti pall auku esimese löögiga kolmel korral. Teine etapp toimus teisipäeval, 11.detsembril, mille järel jätkab U14 klassis võidulainel Karl Kreevs ning täiskasvanutest on kokkuvõttes hetkel esimesel positsioonil Allan Roosipuu, kes on mõlemal etapil saavutanud II koha.

Kolmas etapp toimub 15.jaanuaril, starti saab tulla ajavahemikus 15.00-19.00 Park Minigolfis, Nautica keskuse II korrusel. Ootame kõiki uusi ja vanu huvilisi ennast proovile panema, sest sarjas on kuuest etapist ära mängitud vaid kaks. 

Võistlussarja on hea mängida lastega - iga täiskasvanu kohta saab võtta ühe lapse tasuta võistlema kaasa. EGCC liikmele on ühe etapi osavõtt 10€ ning kogu sari 40€

TUTVU JUHENDIGA

Kõik uudised ...

GOLFBOX