GOLFBOX

Sellel pühapäeval on meie Rising Star by Exit Golf võistlussarja finaaletapp, kus mängime esmakordselt 18 rada - esimese poole mängime Stone Course'il ja teise poole Sea Course'il. Kõik, kelle HCP on üle 36, saavad osaleda ja on teretulnud olenemata, kus on Green Card tehtud.

Stardime kella 11st alates Stone Course'ilt ja liigume peale kella 13 edasi Sea Course'ile. Mängime punktimängu ja osaleda saavad ka mängijad, kellel veel ametlik HCP puudub - neile arvestame HCP'd 36. Tulenevalt riigis levivast viirusest, siis autasustamine on meil seekord online keskkonnas Zoom, kus pühapäeva õhtul kell 19:30st saame koguneda ja parimad saavad ka oma koduselt mugavas keskkonnas võidukõnesid pidada. 

Võistlustasu on 20€ EGCC liikmetele ja see sisaldab ka toitlustust. Külalistele on 40€ ning kellele mänguõigus puudub kas Stone või Sea Course'il, nemad saavad võistlusel osaleda tasudes soodushinnaga 35€ green fee. 

Registreerimine on avatud selle nädala reedeni. Olge head ja tehke ka ülekanne MTÜ Estonian Golf & Country Club arveldusarvele EE022200221055012110 hiljemalt 9. oktoobriks.

TUTVU JUHENDIGA

REGISTREERI SIIN või saada kiri meie Caddiemasterisse See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

 

Foto: Hanno Kross, Sea Course'i 18 rada

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX