GOLFBOX

Aprillikuu viimasel reedel sai teoks selle hooaja esimene Estonian Golf & Country Clubi uute klubiliikmete õhtu. Traditsiooniliselt toimus sõbralik võistlus liikmete ja klubi võtmeisikute vahel ning pärast jagati muljeid, märke, nimesilte ja muidugi pitsat.

Golfiklubi on just nii tugev ja elujõuline nagu on tema liikmed ning sotsiaalsuses peitub ka golfimängu üks võludest. Hea on tunda kõiki nägu- ja nimepidi, aga ka teada, kelle poole murede ja rõõmudega pöörduda. Seetõttu suunduti 29. aprillil üpris tuulisele, kuid siiski kevadpäikese kiirtes suplevale Sea Course'ile, et range järelevalve all kontrollida liikmete golfivarustust ja mänguoskusi (nali!). Tegelikult kulgesid üheksa rada mõnusas scramble'itempos ning pärast suunduti klubimajja, et nautida tassikest teed ja äsja ahjust välja vupsanud pitsasid.

Õhtu veidi ametlikuma poole, mis tõele au andes kulges sundimatus ja muhedas õhkkonnas, juhatas sisse Estonian Golf & Country Clubi juht Hanno Kross, kes andis põgusa ülevaate klubi ajaloost ja eesmärkidest, tutvustas võistluseid ja seejärel kolleege. Kui Head Greenkeeperi Paul Marley ja võistluste korraldaja Peep Tammemäe rollide üle ei pea liialt aru pidama, siis oli liikmetel hea oma silmaga näha klubi hinge ja head haldjat Reine Vaherit. Just peasekretär on see, kes iga päev muruliblede kõrguse, laiuse ja värvuse monoloogidesse ei sekku, aga on asendamatuks abimeheks näiteks siis, kui kogemata vales suunas lendu läinud golfipall on purustanud autoakna. Või kui hing ihkab puhkusereisil golfiradade järele. Kaks asja sai kindlalt selgeks: Reine teemadering on ütlemata kirev ja iga väikseimgi ebakõla leiab lahenduse.

Selge on see, et päris kõike klubi ise ei korralda, vaid ikka heade partnerite abiga. Elukestvast golfiõppest andis ülevaate Sten Erik Soo Next Golf Akadeemiast ning Jõelähtme Da Vinci Golfirestorani maitseid ja teenuseid tutvustas Kersti Kuus. Kui juturing sai täis, oli aeg päevakangelastel särada. Uued liikmed said tervituseks sooja käepigistuse, rinda EGCC sümboolikaga klubimärgi ja golfikotile nimesildid. Muuseas, märgid on valminud Roman Tavasti märkide ja väärismetallide tehases. Nimesildid on Katariina Gildi nahakoja kunstniku Jane Rannamets-Heinsalu kätetöö. Ja oligi selleks korraks kõik.

Uute klubiliikmete õhtu kutsuti ellu 2021. aastal ning sel hooajal toimub kord kuus. 2022. aastal saab meil klubiliikmete piir – 650 liikmega – täis. Kui avaldusi tuleb rohkem, avame ootelisti.
Klubiliikmete eeliste, kapteni, võistkonna, reitingu, riiete ja muu olulisega saab lähemalt tutvuda siin: EGCC klubi

Vaata ka 29. aprilli videokokkuvõtet:

Kõik uudised ...

GOLFBOX