GOLFBOX

EGCC Captains Challenge 2020 Jan Larsson ja Katre Kõvask ning kapten Janar Toomesso

19. augustil mängisime EGCC Captains Challenge võistlust, mis juba teist aastat on EGCC üks rikkalikuima auhinnalauaga võistlus tänu kapteni Janar Toomesso panusele võistluse korraldamisel. Võistlust toetasid Nike, Sundari Estonia, Amii Küünlakoda, Grohe, Arhitekt11, Ideal Auto Treimann mööblisalong, Grohe, Moodne Valgus, Massaažistuudio Hea Elu, Lanvin, Avallone ja Montblanc. Jagus auhindu nii võistlusklasside parimatele, erivõistluste võitjatele kui ka loomulikult loosiks. 

Parima löögimängu tegi naistest Katre Kõvask 80 löögiga ja meestest Jan Larsson 74 löögiga. Katre võitis ka enda HCP löögimängu klassi tulemusega -8! Naiste võistlusklassis HCP'ga kuni 18,4 tuli teiseks Anneli Esken ja kolmandaks Kairi Luur, kes mõlemad mängisid enda mängutaset arvestades välja enda raja par'i. Naiste teises võistlusklassis HCP'ga 18,5-36 mängiti punktimängu ning 42 punktiga võitis kapteni võistluse Kristi Õng. Linda Kahro 39 punkti andis teise koha ja 37 punkti Külli Saartil kolmanda koha.

Meestel oli kolm põhiklassi - HCP kuni 11-4, HCP 11,5-18,4 ning HCP 18,5-36. Esimeses klassis tuli kapteni võistluse võitjaks tulemusega -3 meie klubi endine kapten Urmas Isok. Tulemusega -2 sai teise koha Gunnar Kobin ja kolmanda löögimängu võitja Jan Larsson -1'ga. 

HCP 11,5-18,5 võistlusklassis võitis Väino Valts tulemusega -5, teiseks tuli Indrek Vainu -4 ja kolmanda koha sai Jüri Teemant tulemausega -3. Sarnaselt naistega mängisid ka mehed üle 18,4 HCP'ga punktimängu ja siin saavutas ülivõimsa võidu Andres Pukspuu 44 punktiga. Teise koha sai 35 punktiga Renee Kooli ja kolmanda Kaupo Torro 34 punktiga.

EGCC CAPTAINS CHALLENGE 2020 TULEMUSED

Õnnitleme ka erivõistluse võitjaid ja kõiki, kes said suurepärasest päevast osa! Klubi tänab kaptenit Janar Toomessod võistlusele panustamise eest ning ka väga hariva traditsioonilise kapteni viktoriini korraldamise eest, mida alustas juba meie esimene kapten Toomas Abner. 

Võistluse fotod jõuavad EGCC Facebooki lehele mõne päeva jooksul. Kellel jäi enda hea vorm vormistamata, siis seda saab parandada järgmisel nädalavahetusel toimuvatel Tallinna meistrivõistlustel golfis, kus löögimängus mängitakse reedel, laupäeval ja pühapäeval ning HCP löögimängus saab osaleda pühapäeval kõikidel, kes tagatiidelt kolm päeva järjest golfi mängida ei taha. Registreerida saab Estonian Tour'i kodulehel. Seenioritel on võimalus veel mängida ka võistlust kahel päeval järjest nädalavahetusel. 

TUTVU TALLINN GOLF CUP'i juhendi ja tingimustega

Koostöös Tallinn Golf Cup'iga korraldame 30. augustil ka perepäeva, kus Premia jagab jäätist ning BigGreenEgg grillidel tehakse suurepärast liha. John Deere näitab enda masinaid ning pere väiksemad saavad koos vanematega ITW Constriction'i abiga teha endale koju linnumaja. Perepäeva algus on pühapäeval, 30. augustil kella 12st ning kuna võistlust ja päeva toetab ka AEGAON kellad, siis lõpuaega ei olegi vaid teeme nii kaua, kui soovime, sest aega meil tegelikult on!

Olulistest klubivõistlustest on EGCC's veel tulemas 27. septembril EGCC President Cup, oktoobris Links Championship ja loomulikult Cross Country, mis on ametlikult hooaja viimaseks võistluseks ja mille pikendame sel aastal ka hooaja lõpetamisega klubihoones 18. oktoobril. Pange endale kuupäevad kalendrisse kirja, registreerumine avaneb 30 päeva enne võistlust.

Kõik uudised ...

GOLFBOX