GOLFBOX

 II Estonian Rumble by Da Vinci võitjad : Hinsberg, Torstenberg,Tomingas ja Vilberg

Septembrikuu viimasel pühapäeval toimus II Estonian Rumble by Da Vinci. Tegu on ainulaadse võistlusega maailmas, kus mängitakse formaati 5/5/5/3 HCP stroke – play, kus radadel 1 – 5 läheb arvesse tiimi (4 liiget) parim tulemus, radadel 6 – 10 tiimist kahe parima tulemus, radadel 11 – 15 kolme parima tulemus ja viimasel kolmel rajal (kus hakkab ka juhtuma) lähevad arvesse kõikide võistkonna liikmete tulemused. Rikkaliku auhinnalaua koos paljude loosiauhindadega katsid Da Vinci ja Da Vinci sõbrad nii Eestist, Itaaliast kui ka Prantsusmaalt.

Aga nüüd algusest peale. Ilmataat õnnistas igati korraliku golfiilmaga ning registreerus kokku 20 võistkonda ehk 80 mängijat. Rajal olid ka mõned tiid tavalisest asukohast natukene teises kohas, mis tegi võistluse veelgi põnevamaks. Alates 09.00 saatis starter Tõnis Segerkrantz esimese flighti rajale ja II Estonian Rumble by Da Vinci oli alanud.

Peale esimest viite rada oli paremusjärjestus selline. Esimesel viiel rajal saab palju riskida ning birdie’sid ja eagle’id proovida sooritada.

 

 

Peale 6 – 10 rada tekkisid paremusjärjestusse ka juba uued võistkonnad. Parimad tulemused nendel radadel mängisid Aruküla meeste võistkond Hinsberg / Torstenberg / Vilberg / Tomingas ning Niitvälja & EGCC mängijate võistkond Weir / Teemant / Käär / Adul.

 

Rajad 11 – 15, kus arvesse läksid juba kolm parimat tulemust võistkonna peale, oli seis alljärgnev. Paremini, kui HCP tase mängisid 6 võistkonda.

 

 

 

Viimasel kolmel rajal ehk siis 16 – 18 hakkas juhtuma. Arvesse läksid kõigi võistkonna liikmete tulemused ja eksimusruumi oli väga vähe. Oma HCP tasemest paremini suutsid mängida vaid kolm võistkonda.

 

 

 

Lõppkokkuvõttes krooniti II Estonian Rumble by Da Vinci võistluse võitjaks eelpoolmainitud Aruküla võistkond, kes suutsid viimasel kolmel rajal oma taseme välja mängida ning kättevõidetud 1 löögilist eduseisu (1 – 15 rajad) hoida. Teine ja kolmas koht mängisid võrdse tulemuse (-12), kuid vastavalt juhendile sai II koha madalama HCP´ga võistkond kooseisus Uusküla / Rothberg / Truusa / Peterson ning tublile III kohale tuli võistkond Kahu / Tammekivi / Roosimaa / Alamäe.

                         

   II Estonian Rumble by Da Vinci II koht  : Peterson, Uusküla, Rothberg ja Truusa

Lisaks põhivõistlusele toimusid ka erivõistlused „lähim lipule 10 rajal“ ning „pikim avalöök 13 rajal“. Naiste arvestuses võitis mõlemad erivõistlused sel hooajal väga häid tulemusi näidanud Anneli Esken ning meeste klassis vastavalt Rain Uusküla ning Lauri Ulla.

                          

     II Estonian Rumble by Da Vinci III koht  : Tammekivi, Kahu, Roosimaa ja Alamäe

     

Veelkord palju õnne võitjatele ja suured tänud kõikidele, kes olid võistluse korraldusel abiks!

 

Oli väga äge võistlus ja taaskohtumiseni 2022. aasta sügisel ja siis juba III Estonian Rumble by Da Vinci.

 

Kõik tulemused : SIIN

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX