GOLFBOX

Foto on tehtud 2014.a. 20. detsembril, kui viimati oli Sea Course'il võimalus mängida Jõulugolfi

Ilm on meile armuline - selle aasta viimane golfivõistlus toimub teisel jõulupühal ja kui ülevalt poolt on antud, siis püüame enda poolt anda vastu - mängime Sea Course'il 18 rada ühisstardist kell 10:30.

Nädalavahetusel vaatasime väljaku üle - on "talvitunud" väga hästi, suures osas ka kenasti kuiv. Hooldustiim on mitu korda griine pritsinud viimasel paaril kuul ning tulevad sel nädalal ka niitma - nii soe on olnud, et muru kasvab veel...

Mängime sarnaselt eelmise nädala võistlusele kahes grupis - HCP kuni 15 mängijad ning HCP üle 15'ne. Mängijate jaoks on avatud ka klubihoone, saunad ja restoran - saame peale võistlust sooja nii seest kui väljast. Võistlustasu on 59€, mis sisaldab nii toitlustust kui mängimist, EGCC liikmetele soodushind 35€. Tulge kohale juba varem - kamin põleb ja DaVinci pakub kohvi ja hommikuputru. Kell 10:00 teeme restoranis võistluse avasõnad. 

Range on talvel suletud, kuid harjutada saab oma pallidega chipping ja putting griinil enne võistlust. 

Ilmaennustus näitab 2-3'c sooja ja 2-3m/s tuult ja seda ka võistlusele eelneval öösel. Reedest lähevad väljakud tõenäoliselt kinni, kuna ennustab nulli ja külmakraade. Eelmine nädal oli golfimänguks ideaalne ilm talve kohta, loodetavasti on ennustus samatäpne kui meie 19. detsembri Jõuluvõistlusel. 

II jõulupüha võistluse JUHEND

REGISTREERIMISLINK

Osalejate nimekiri

Registreerimine on avatud kuni 25.12 kell 12:00

Ilusaid jõulupühi ja näeme loodetavasti sel aastal veel golfivälajkul!

Kõik uudised ...

GOLFBOX