GOLFBOX

Montgomerie MaxxRoyal golfiväljak Türgis, Belekis.
Pildil rada nr 7. Seal väljakul peetakse ka Turkish Airlines Open'it

EGCC Links Championship by MaxxRoyal võitsid naistest Anneli Esken ning meestest Ken-Marten Soo, kes kahe päeva jooksul mängis kokku 136 lööki ehk -8! Peeti eraldi arvestust ka HCP löögimängus, mille võitis kaks päeva elu mängu teinud Signe Tšernjavski tulemusega -12!

Links Championship on tuntud võistlus, mida oktoobri alguses mängime Stone Course'il alati tugeva tuulega, mõnikord vihmaga ja mõnikord ka külmaga. Võistluse esimene päev pakkus kõike muud, kui harjumuspärast oktoobri alguse golfi - oli tuulevaikne ning kuni 17'c sooja. Teisel päeval hakkas ilm juba meenutama tõelist linksiilma, kus saime ka natuke vihma ning tuul mõjutas üksjagu ka pallilendu.

Naistest oli võidu peale tihe rebimine - esikolmik jäi kahe päeva kokkuvõttes kolme löögi sisse. Võitis Links Championshipi Anneli Esken 167 (82-85) löögiga Apawan Chingleki ees, kes mängis 69 lööki (82-87). Kolmanda koha sai naistest Lill Kangust 170 löögiga (85-85).

Meestest oli klass omaette Ken-Marten Soo, kes esimesel päeval tulistas Stone Course'i rekordi 66 lööki. Teisel päeval lisas tulemuse 70 ning võitis kokku võistluse 136 löögiga. Suurepäraselt mängis ka Janar Toomesso, kes saavutas 146 (75-71) löögiga teise koha. Kolmanda koha sai Thor Erik Tikand 155 (75-80) löögiga. Anneli Esken oli ka parim seenior ning Janar Toomesso parim mid-amatöör. 

Autasustamine peeti EGCC ajaloos teistkordselt online'is ning oma võidukõnes ütles Ken-Marten Soo, et "golfi mängis ainult viimastel radadel" pühapäeval, enne seda oli palju ebaõnnestumisi ehk par'e... Vaadates tulemuskaardile, siis tõesti viimasel viiel rajal tehtud 4 birdie't olid täitsa head tulemused! Igaljuhul suurepärane tulemus kokku Ken-Martenilt ja Links Championship ülivõimas võidurekord -8'ga!

Pidasime eraldi arvestust ka HCP löögimängus, kus MaxxRoyal andis ka peaauhinna, milleks on 9-13. detsembrini Türgis Belekis peetaval MaxxRoyal Cup'il tasuta osalemine, mis sisaldab 80m2 toas 4 ööd, 3 ringi golfi Montgomerie golfiväljakul ning kõike muud, mida Türgi parimast 5* hotellist võiks oodata. Auhinna võitis kahe päeva jooksul elu mängu teinud Signe Tšernjavski, kes võitis HCP löögimängu tulemusega -12 (-9 esimesel päeval ning -3 teisel päeval). Suurepärane tulemus ja mäng Signelt, kes kommenteeris võidukõnes, et mängis kaks päeva sama palliga, millega enamus võistlejad tõenäoliselt Stone Course'i keerukatel radadel hakkama ei saanud!

EGCC ajaloo teine online autasustamistseremoonia, kuhu ühinesid ka Saksamaalt Eugen Mesares sponsori EWNS GmbH esindajana ning Cahit ŞAHİN Türgist, Belekist, kes asutas Montgomerie MaxxRoyal väljaku ning on juhtinud seda algusest alates 15 aastat. 

Teise koha HCP löögimängus võitis Janar Toomesso -2, kes saab samuti reisile - Janar võitis Itaaliasse Argentario golfiväljakule ja hotelli ööbimise kaheks ööks koos kaaslasega ning piiramatu golfimängu paariks päevaks. Kolmas koht läks Annika Sutt'ile tulemusega -1 - tema reisile tasuta kahjuks ei saa, aga sai nutikella ja Callaway'lt meene. Callaway tehasest sõidavad DHL'iga Eesti poole veel kaks golfikotti, mis samuti lähevad meeste ja naiste üldklassi võitjatele.

Täname MaxxRoyal'i väärika auhinnalaua katmise eest ning kõiki mängijaid, kes leidsid aega kahel päeval järjest nautida ilusat sügisilma meie Stone Course'il.

Kes soovib MaxxRoyal'i finaali osalema minna, siis kõikidel on võimalik kaasa mängida Türgis. Põhiklassis on koht vaid 36 Euroopa erineva kvalifikatsiooni võitjatel, kuid kõrvalvõistlus on nende kaaslastel ja teistel, kes võitjatega samadest golfiklubidest soovivad osaleda.

MaxxRoyal Cup'i finaali pakkumised 9-13. detsembrini osalemiseks leiab siit: MaxxRoyal finalist golf package  

Montgomerie MaxxRoyal kodulehekülg 

 

EGCC Links Championship by MaxxRoyal TULEMUSED

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX