GOLFBOX

Cross Country esimene võistkond, Aruküla punt, startimas Sea Course'i esimeselt rajalt, mille griin oli 17ndal rajal. 

16. oktoobril mängisime selle hooaja viimase ametliku võistluse EGCC's, milleks on traditsiooniliselt Cross Country, kus ainult selleks päevaks oleme loonud erakordsed rajad. Cross Country mänguvormi tõi Eestisse meie golfipro William Thursby, kes EGCC's töötas aastatel 2008 ja 2009. Oleme seda mänginud aastast 2008 ning igaks korraks oleme suutnud ka uusi radu välja mõelda. Sel korral oli rajad välja mõelnud meie võistluste direktor Peep Tammemäe, kes korraldas väljaku, kus paljud kõndisid päeva jooksul 20 000 sammu ehk tavagolfi mõistes 27 rada. Mõnus magustoit hooaja viimaseks võistluseks!

Tänu paar nädalat varasemale kuupäevale (oleme mänginud Cross Country't tavaliselt oktoobri lõpus või novembri alguses), kus päevavalgust on rohkem ning öökülmaoht pisem, saime võistlusele peale mahutada maksimaalse osavõtjate hulga ehk 31 võistkonda ja 124 võistlejat. Esimesed alustasid natuke peale päikesetõusu ning viimased lõpetasid mõned minutid peale päikeseloojangut rajal, kus meie klubihoone rõdult laua pealt tuli lüüa 18ndale griinile.

Viimase võistkonna viimane rada - "tiiboksis" Alo Maidla

Mänguformaadiks oli Flordia Scramble, kus kõik teevad avalöögi ning see, kelle löök valitakse, jääb alati järgmisel löögil vahele. Päeva parimad olid nii neto- kui brutolöökides võistkond koosseisus Risto Ring, Kristo Tullus, Janar Toomesso ja selle aasta rajamängu EGCC meister Taavi Truusa, kes kokku läbisid PAR 69 väljaku 58 löögiga. Mängu HCP oli võistkonnal 2 ning sellega võitsid nad ka üldarvestuse 56 netolöögiga.

Sama tulemuse 56 netolööki sai ka võistkond koosseisus Andres Kahu, Jaan Luks, Janno Tammekivi ja sünnipäevalaps Sander Vallaots. Juhendi järgi tasatulemuste puhul sai parema koha võistlusprotokollis võistkond, kes tegi rohkem hole-in-one', kui neid ei tulnud, siis albatrosse, eagle'id ja birdie'is. Esikohavõistkond tegi kaks eagle'it, teisele kohale jäänud võistkond tegi ainult ühe. Sama reeglit kasutades võitis kolmanda koha võistkond Liis Oper, Anu Uuemõis, Sander Kukk ja Kaspar Ots, kes tegid samuti ühe eagle'i. Netolöökides võitjatest ühe löögi rohkem teinuna 57 sai ka neljanda koha võistkond, kes tegid kokku 9 birdie't, aga eagle'i jäi tegemata ning kapten Uusküla võistkond oli neljas. 

Paljud mängijad kiitsid rada - oli väga huvitav, mõnele kindlasti ka liiga raske, aga ega oktoobri keskel Cross Country ei ole kunagi lust ja lillepidu olnud. Oli üllatavalt ilus ilm ning kõik, kes väljakult naasid, tegid seda naeratus näol. Peale Cross Country't kogunesime klubi hooaja lõpetamisele Klinkberg telki klubihoone kõrval, kus autasustasime lisaks võistluse võitjatele ka selle aasta silmapaistvamaid, aga sellest kirjutame koos piltidega eraldi.

Täname kõiki võistlejaid, kes leidsid aega tulla nautima EGCC Stone ja Sea Course'i hooaja viimasel võistlusel! Eks elu näitab, kas ilmataat õnnistab meid lumega või lumevabade kuudega. Mõlema puhul on ilus sügis ja talv garanteeritud, kus saame kas suusarõõme või golfi värskes õhus nautida. Väljas liikuda meile meeldib!

EGCC CROSS COUNTRY 2021 TULEMUSED

Kõik uudised ...

GOLFBOX