GOLFBOX

Stone Course on avatud suvegriinidega alates 22. märtsist! Caddiemaster on lahti kella 9'st, avatud on ka puttamisgriinid ja chippamisalad. Range on hetkel veel kinni, avaneb järgmiseks nädalavahetuseks, kuna vajab veel pallide korjamiseks mõnest kohast natuke kuivamist,

Kõik, kellel veel ei ole selle aasta aktiivset mänguõigust, saavad soetada green fee, mis on 65€ 18 raja mängimisel, 39€ 9 raja mängimisel. Aktsionär/klubiliige saab tuua kuni kaks külalist kaasa -50% allahindlusega

Caddiemaster on laupäeval ja pühapäeval avatud kella 8'st hommikul, tööpäevadel kella 9'st. Restoran on veel suletud, kuid pakume sooja teed ning saab soetada saiakesi, et mängu vahepeal nälg ei näpistaks.

Sea Course'i oleme tavapäraselt avanud aprilli kolmandal või neljandal nädalal, praeguste plaanide kohaselt sellesse vahemikku ka arvestame. Eks anname jooksvalt uudiseid ka Sea Course'i avamise osas. 

Broneerige oma mänguaeg Golfboxis ning lisage ennast julgesti 2ste või 3ste rühmade juurde - väljak läheb täis ja mängime niikuinii kõik 4stes flightides nädalavehtuseti. Kui tahate mängida 18 rada, siis kindlasti broneerige endale esimesed 9 Stone Course'ile ja teised 9 juurde. Kui teiseks ringiks aega ei ole, ei pruugi te peale saada - vahele tiiaegadele minna ei tohi, kui broneering puudub.

Küsimuste puhul helistage julgelt 6025 290. 

PS. Märtsi lõpuni on saadaval veel viimased soodushinnaga mänguõigused, aprillist tõuseb Stone Course'i mänguõigus 490€ ning Sea+Stone Course piiramatu mängimine 1050€.  

Ilusat kevadet ja golfihooaja algust kõikidele!

Kõik uudised ...

GOLFBOX