GOLFBOX

Ilmateade lubab selleks nädalavahetuseks lörtsi ja laupäev vastu pühapäeva öökülma. Tavaliselt on Jõelähtmes veel 1-2'c isegi külmem. Arvestades, et meil on registreerunud Cross Country võistlusele üle saja osaleja ning peale kellakeeramist on päikesevalgust kuni 16:30ni, tegime otsuse, et lükkame Cross Country edasi järgmiseks LAUPÄEVAKS, 3. NOVEMBRIKS.

Praeguse ilmaennustuse järgi ennustab järgmisel nädalavahetusel jälle 7-10'c sooja ning öökülmaohtu ei ole. Saame alustada Cross Country võistlusega õigel ajal 8:30ne ajal ning ei ole ohtu, et peame väljakut lühendama, et kõik ennem pimedat ära saaks mängida.

Vabandame, kui kuupäevamuutusest teie plaanid segamini läksid, kuid arvestades plusse ja miinuseid on otsus järgmiseks laupäevaks lükata võistlus enamusele parem. Kui te osaleda võistlusel 3. novembril ei saa, siis vastake käesolevale kirjale, võtame teid osavõtjate nimekirjast maha. Kui teie võistkonna on registreerinud võistkonna kapten, siis palume kaptenitel teada anda, kui võistkonnakaaslaste hulgas toimub muudatusi.

Ilusat rahulikku nädalavahetust ning kohtume järgmisel laupäeval, kui mängime hooaja viimase võistluse ning õhtul kohtume meie klubi hooaja lõpetamisel. 

Hooaja lõpetamise osas vaata detailsemat infot siit 

Foto: Hanno Kross

Ilmateade:

Kõik uudised ...

GOLFBOX