GOLFBOX

Kutsume kõiki klubi- ja kandidaatliikmeid koos kaaslastega meie hooaja lõpetamisele, mis toimub 3. novembril algusega kell 19:00. Alustame Jõelähtme kirikust, kus esineb meile kontserdiga Peterburist pärit vokaalansambel Konevets-Kvartett ning jätkame peale kella kaheksat klubihoones selle hooaja väljapaistvamate äramärkimisega. 

Lisaks autasustame ka selle aasta klubimeistrivõistluste edukamaid rajamängus ning nädal varem peetud Cross Country parimaid võistkondi. 

Oleme Jõelähtme kirikus nii mõnelgi korral hooaja lõpetamise raames kontserte kuulanud - akustika on suurepärane ning kiirel sammul lähenevate pühade puhul on kirkus alati olnud väga soe vastuvõtt vaatamata sügiseselt jahedamale temperatruurile. Maailmatasemel Konevets-Kvartett on kindlasti väärt kuulamist ja pakub tõenäoliselt ootamatu elamuse!

Kui soovite osaleda, siis palun registreerige ennast alloleval lingil ning tasuge osavõtutasu 39€ osavõtja kohta MTÜ Estonian Golf & Country Club'i arveldusarvele EE652200221021614555. Osavõtutasu sisaldab kontserti Jõelähtme kirikus ning rikkalikku toiduvalikut restoran Musi poolt ja võimalust pärast ka 70-80'ndate muusika saatel jalga keerutada! Olete teretulnud loomulikult kaaslasega.

REGISTREERI OMA OSAVÕTT SIIN

Õhtu ajakava:

18:45 Kogunemine Jõelähtme kirikus
19:00 Kontsert Jõelähtme kirikus, esineb Konevets-Kvatrett (Venemaa)
20:00 Hooaja väljapaistvamate auhindamine klubihoones
22:00 70-80'ndate muusika tantsuks
23:55 ametlik peo lõpp, mitteametlik pidu jätkub sektsioonides

 

Kontserdist lähemalt:

Ansambel “KONEVETS -KVARTETT” (VENEMAA)
Meeskoori ansambel “Konevets-kvartett” on saanud oma nime Konevski Kloostri auks, mis asub Laadoga järve saarel Konevets. Neli noort muusikut, kes laulsid kloostris asutasid 1992.aastal uue kollektiivi. Ansambli esimeseks kuulajaks olid need inimesed, kes tegid kloostri taastamistöid, palverändurid ja turistid. Tänapäeval “Konevets-Kvartett” on tunnustatud kollektiiv üle maailma. Muusikud esinevad pidevalt heategevuskontsertidega, võtavad osa rahvusvahelistelt festivalidelt Suurbritannias, USA-s, Kanadas, Jaapanis, Prantsusmaal, Itaalias, Iirimaal ja paljudes teistes maades. Ansambli esinemised ja salvestused on muusikakriitikute poolt väga kiidetud.
„Konevets-Kvartett“ repertuaaris on nii vene kiriklikku muusikat kui ka kergemat rahavalikke laule kirikusse sobilikus võtmes. 

 

 

 

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX