GOLFBOX

Erakordselt kiiresti on läinud see suvi – justkui alles alustasime hooajaga, aga kalendrisse vaadates on näha, et kahe kuu pärast istume juba jõululauas ja sööme verivorste.

EGCC’l on sel hooajal läinud väga hästi. Oleme suutnud eelmistel aastatel alustatud töö ja meetoditega kindlustada meie väljaku hea kvaliteedi ka hilissügisel ning ootame järgmist hooaega, et tehtud tööle viimane lihv anda. Väljak on oktoobri lõpu kohta läbi aegade parema tervise juures!

Ka rahaliselt oleme suutnud teha parema tulemuse - aastakäive on kasvanud 25%. IT- ja kinnisvarasektoriga võrreldes ei ole võibolla tõus nii märkimisväärne, kuid arvestades Eesti golfimängijate hulka oleme õnnelikud, et väga paljud on meid usaldanud ja nii mõnigi on juba otsustanud, et naudib ka järgmisel aastal golfi just Jõelähtme väljakutel.

Selleks, et sügis-talv üle elada, oleme iga-aastaselt andnud võimaluse liikmetel ja aktsionäridel tasuda järgmise aasta hooldustasud ja liikmemaksud soodushinnaga eelmise hooaja lõpus. Ning nagu juba traditsiooniks saanud loosime aasta esimesel tööpäeval ühele Sea Course’i ja ühele Stone Course’i mänguõiguse soetajale kogu hooajamaksu pangakontole tagasi.

Kandes oktoobris 2019. aasta liikmemaksu koos mänguõigusega, saab aasta alguse suurde loosikasti kolm häält, novembris tasudes kaks häält ning detsembris jõuab loosi ühe häälega.

2019. aasta mänguõiguste hinnad oktoobris-novembris on järgmised:

  • liikmetele Sea + Stone Course 900€, Stone Course eraldi 390€
  • külalismängijatele Sea + Stone Course 1100€, Stone Course 490€

 

Lisandub liikmemaks 125€, mis EGCC’s sisaldab järgmisest aastast lisaks allahindlustele meie proshopis ja restoranis ka 1000 rangepalli ning kõikidele liikmetele ühte green fee voucherit meie Sea Course’il.

EGCC liikmetel ja kandidaatliikmetel on tasuta mänguringid Top Nordic Golf Club’i väljakutel Skandinaavias ning soodushinnad European Tour Properties väljakutel, kus green feed maksavad kaugelt üle 100 €, meie liikmetele aga 35 €. Loomulikult sisaldab 125 € kõiki elementaarseid koduklubi teenuseid nagu Golfbox’is HCP pidamist ja oluliselt soodsama hinnaga EGCC võistlustel osalemist.

Täname ette liikmeid ja sõpru, kes saavad tasuda 2019. aasta mänguõigused, aktsiate hooldustasud ja liikmemaksud juba sellel aastal. Oktoobris tasudes on kolm korda suurem tõenäosus saada makstud summa 2. jaanuaril enda kontole tagasi.

Ülekanded saab teha MTÜ Estonian Golf & Country Club kontole EE652200221021614555, selgitusse lisage „2019 liikmemaks“ ja mängijate nimed, kelle eest tasute.

Ilusat sügise jätku ning loodetavasti näeme veel väljakul ja hiljemalt 3. novembril EGCC hooaja lõpetamisel!

Kõik uudised ...

GOLFBOX