GOLFBOX

Rein Auväärt
foto: Urmas Kamdron

Rein Auväärt alustab 23. oktoobrist sisetreeningutega Tere Tennisekeskuses asuvas golfisaalis ning novembrist alustavad sisetreeninguid Enrico Villo, Priit Jalasto ja Egeti Liiv Pirital Sisegolfikeskuses. Vimaste aastate näitel võib öelda, et kõige rohkem on hooaja jooksul arenenud ja võistluste võite võtnud ikka mängijad, kes teevad eesmärgistatud tööd ka sügis-talvel sisetingimustes.

Kuum suvi on möödas ja golfiharrastajatele algamas talvine sisehooaeg. PGA Pro Rein Auväärt alustab sisetreeningutega Tondil, Tere Tennisekeskuses, Sõjakooli tn. 10, II korruse golfistuudios. Novembrist alustavad ka Pro Enrico Villo, Priit Jalasto ja  Egeti Liiv Pirital asuvas BMW Sisegolfikeskuses treeninguid. Vimaste aastate näitel võib öelda, et kõige rohkem on hooaja jooksul arenenud ja võistluste võite võtnud ikka mängijad, kes teevad eesmärgistatud tööd ka sügis-talvel sisetingimustes.

Rein Auväärt alustab sügis - talviste treeningutega Tere Tennisekeskuses olevas golfistuudios alates 23. oktoobrist:

  • teisipäeval kella 14st kuni kella 18ni, mil algab viimane treening.
  • neljapäeviti alustab Rein samuti kella 14st ning viimaste treenigute algus on samuti kell 18:00.
  • pühapäeviti saab golfioskusi lihvida kella 11st, 12st ja 13st algavates treeningtundides.

 

Treeningud toimuvad maximaalselt neljastes gruppides, kestvusega 60 minutit. Ühe treeningu hind 30€, sisaldab ka pesemise võimalusi, kapi kasutust ja sauna. Tasumine koha peal ühe kuu treeningute eest korraga või pangaülekandega. Keskuses on olemas ka mugav einestamise võmalus.

Treeningud on mõeldud kõigile golfiharrastajatele. Nii neile, kes alles alustavad golfiga tutvumist, kellel on mingeid kogemusi golfis peale algkursuse sooritamist ja samuti juba aastaid  golfiharrastusega tegelenuile. Tore, kui tuleval hooajal on Eesti väljakutel palle lendu ja otse saatvaid harrastajaid rohkem.
Swingi arendamiseks abivahendid on Reinul kasutada ka EXPLANAR - vaata videost Explanariga treenimist.

NB! Kindlasti vajalik eelregistreerimine! Saate saata Reinule kirja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., või helistage telefonil +372 516 5753. 

Pro Enrico Villo, Priit Jalasto ja Egeti Liiv alustavad rühmatreeningutega novembris Pirital Sisegolfikeskuses. Keskus avatakse sisehooajaks 1.novembril ja treeningute ajakava ilmub lähiajal  EGCC ning Golfikooli koduleheküljele. 

Kõik uudised ...

GOLFBOX