GOLFBOX

Möödunud vihmasel nädalavahetusel kogunes 21 Stone Course'ile 21 vaprat golfarit, et juba 13. korda toimuval kahepäevasel löögimänguvõistlusel end proovile panna. Võistlusest võttis osa 16 meest ja 5 naist ning kuigi ilm kummalgi päeval üldse golfimängu ei soosinud, olid võidutulemused eelmise aastaga võrreldes palju paremad.

Naistest said esimese päeva tulemuse põhjal esikolmikus mänginud Alla Holopainen ja Mariliis Palm ühesuguse tulemuse, 169 lööki; võistlusreeglite järgi jäi kolmandaks Mariliis ja teise koha saavutas Alla, kes tegi teisel päeval vähem lööke. Naistegrupis saavutas ülekaaluka võidu Anete Liis Adul, kes tegi esimesel päeval 78 ja teisel päeval 76 lööki.

Meestest tuli kolmandale kohale Tõnis Segerkrantz 169 löögiga. Teise koha saavutas Ken-Marten Soo, kes tegi 161 lööki ja võidukarika viis koju Janar Toomesso, kes esimesel päeval tegi 76 ja teisel 75 lööki.

Kõik Links Championship'i TULEMUSED

Anete Liis ootab kõiki golfimängijaid juba sel pühapäeval, 14. oktoobril ka päris oma korraldatud võistlusele nimega "Sügist trotsides". Võistlusele saab end kirja panna Golfboxis või Anetele kirjutades-helistades.

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX