GOLFBOX

Vasakul EGCC seeniorite toimkonna esimees Toomas Kull surumas võitjate Monica Pihlaku ja Vello Kahro ette EV100 hooaja puhul pildile lisaks sini-must-valget!

Paljud liikmed, kes veel ei ole 50ne aastased, ootavad seda hetke huviga, et saaks samuti ühineda EGCC 50+ sarjaga. Läbi hooaja kestnud sarjas võtsid võidu Monica Pihlak ja Vello Kahro. 

Viimase etapi parimad olid meestest Robert Godwin tulemusega -4, talle järgnesid Toomas Kull ja Vello Kahro tulemusega -2. Naistest oli võidukas Hiie Nõmmela -2, teise koha sai Pille Teearu +2 ning kolmanda Monica Pihlak tulemusega +3.

Finnaalvõistlusel tänati sarja toetajaid Kristallkümmelit, kes abistas hooajal auhinnalaua katmisel, lisaks Artisan Honey, kelle käistöömett said maitsta hooaja jooksul nii mõnigi etapivõitja. Golflife Shop, kes pani Hole-In-One'i eest auhinnaks uued driveri, oli kurb, kuna keegi hole-in-one'i võistlusel ei löönud. Finaalis toimus kiiresti nõukogu koosolek Katrini ja Jüri Tiituse vahel ning otsustati panna kõikide osavõtjate vahel loosiks uus hübriidkepp koos fittinguga, mille võitis Andres Mauer. 

Lisaks tänati ka veel paljusid, kes on abistanud hooaja jooksul auhindadega, nii liikmeid kui ettevõtteid ning eriline aplaus kuulus ka Leho Arosele, kes jahimehena käis paar nädat tagasi metsas, mille tagajärjel sai lauale restoran Musi poolt väga hästi tehtud liha. 

Seeniorid oskavad pidu pidada - degusteeriti häid jooke ja tantsiti DJ 70ndate ja 80ndate muusika saatel - oli ilus ja väärikas finaal! Suured tänud kostusid ka liikmete poolt Toomas Kullile, kes peale Toomas Abneri algatatud ja Vambola Juurmanni poolt jätkatud 50+ sarja on viitsinud viimastel aastatel sarja hinge ja südamega vedada ning millest on saanud tänu mõnusale meeleolule EGCC's mitteametlik 50+ klubi-klubis. 

Vaata finaaletapi tulemusi

Hooaja kokkuvõte - MEHED, NAISED

Kõik uudised ...

GOLFBOX