GOLFBOX

19. septembril jõudis lõpule tänavune K-rauta HCP löögimängusari. K-rauta sõbrad kogunesid viimast korda sel hooajal Sea Course'ile, et oma mänguoskus proovile panna ning mehed tegid avalöögid valgetelt ja naised punastelt tiidelt. Lisaks vanadele tuttavatele oli võistlustules ka üks päris uus mängija - K-rauta müügijuht Vassili Makarov, kellele see oli peale green card'i kursuse läbimist esimene kord meie väljakul mängida ja esimene golfivõistlus üldse. Vaatamata rekordilisele löökide arvule (188) jäi Vassili selle ilusa päikeselise pärastlõunaga Sea Course'il rahule ning andis lootust, et näeme teda järgmiselgi hooajal võistlemas.

K-rauta Kolmapäeva viimase etapi võitsid Tahan Saada Singliks grupis Reigo Tomingas (+2), Edasijõudnutest oli parim Uku Hinsberg (par) ning Singlitest tegi supertulemuse Mait Schmidt (-6). 10. rajal toimunud erivõistluse Lähim Lipule võitsid Kersti Klaas (5,88m) ja Peeter Kross (3,27m).

Peale mängu koguneti traditsioonilisele õhtusöögile ja auhinnatseremooniale Ruhe restorani, kus kõigepealt said auhinnad kätte viimase etapi võitjad ning siis tunnustati ka iga grupi viit suurema punktisummaga mängijat.

Tahan Saada Singliks ehk händikäpiga 18,5-35,9 mängijate seas kogus hooaja kokkuvõttes 45 punkti ja tuli viiendale kohale Marina Kruger. Neljas koht kuulus Anneli Raukasele (47 punkti), kolmas oli Heigo Soppe (54 punkti) ning teine Pille Teearu (56 punkti).  Selle grupi ülekaalukas võitja oli Reigo Tomingas, kelle händikäp 18,0 lubaks tal mängida ka Edasijõudnute hulgas, kuid vastavalt võistluse reeglitele hooaja keskel liikumist ühest grupist teise ei toimu. Reigo tegi kaasa kõik 6 võistlusetappi, võitis neist 2 ning jäi kahel korral kolmandaks. K-rauta esimesel võistlusel 9. mail oli tema HCP 26.

Edasijõudnute grupis (HCP 9,5-18,4) sai viienda koha auhinna koju viia Vello Kahro, kes kogus 41 punkti. Neljandaks tuli Reimo Vilberg (44 punkti), kolmandaks sama punktisummaga Ülle Ehrpais, kes oli etappidel rohkem kõrgemaid kohti saanud. Teise koha saavutas Kaido Hint (46 punkti) ning esikoht kuulus 48 punktiga Uku Hinsbergile. Ka Uku võiks kehtiva händikäpi (8,7) järgi mängida Singlite grupis, kuid hooaja algul oli tema HCP veel 9,6. Uku võttis samuti osa kõikidest võistlusetappidest ja võitis neist 2.

Singleid (HCP kuni 9,4) oli võistlustules läbi hooaja vähe, punkte jagus kokkuvõttes vaid 10 mängijale. Viienda koha saavutas Lauri Kiviloo 40 punktiga, neljas oli Toomas Kull 58 punktiga ja kolmas Heinu Klaas, kes kogus 62 punkti. Mait Schmidt ja Harly Soppe olid läbi hooaja väga võrdsed, mõlemad osalenud kõikidel võistlusetappidel ja kogunud 66 punkti. Siin sai määravaks asjaolu, et Harly võitis 2 etappi ning tuli ühel korral teisele kohale, Mait aga sai lisaks kahele etapivõidule ka kaks teist kohta.

Vaata kõiki K-rauta HCP löögimängutulemusi siin:

SINGLID

EDASIJÕUDNUD

TAHAN SAADA SINGLIKS

Vaata ka Kadri Palta poolt jäädvustatud fotoseeriat meeleolukast auhinnatseremooniast meie Facebook'i lehel.

K-rauta esindaja Vassili Makarov lubas auhindu üle andes seista kindlasti hea selle eest, et populaarne K-rauta võistlussari ka järgmisel hooajal jätkuks.

Suur tänu K-rautale ja kõikidele osalejatele, kohtumiseni kevadel 2019!

Kõik uudised ...

GOLFBOX