GOLFBOX

Pildil EGCC eelmine kapten Urmas Isok ja president Jüri Ross

EGCC president Jüri Rossil sai juunis täis tema teine kolmeaastane ametiaeg ning aeg on otsida Jürile järglane. Kahjuks suve jooksul pole kandidaate esitatud ning Jüri otsustas ametlikult tee vabaks teha ja saadab liikmetele oma tagasiastumispalve. Uus president valitakse üldkoosolekul 3. novembril, mis toimub enne EGCC hooaja lõpetamist. Ootame kandidaate! 

Allolevalt EGCC presideni Jüri Rossi läkitus klubiliikmetele:

Head EGCC klubiliikmed !
Hea EGCC eestseisus !

Juunis möödus teine 3-aastane periood, mille jooksul ma olen täitnud klubi Presidendi kohustusi.
Kuue aasta jooksul on meil olnud nii rõõmsaid kui ka keerulisi aegu, mis andsid uusi kogemusi ja kindlasti lõpuks ka rikastasid meid kõiki.
Minu tänusõnad teile abi ja koostöö eest.
Samas tunnen, et oleks vale jätkata Presidendi kohustusi, sest klubi vajab uusi mõtteid ja arenguplaane.
Olen omalt poolt andnud, mida ma oskasin, ja andke andeks, kui tegin kellelegi liiga ja kas ajapuudusel või oma oskamatuse tõttu jätsin midagi tegemata, mida klubi liikmed minult ootasid.
Tänaseks olen mitmel üritusel palunud klubiliikmetel anda teada, kes oleks nõus vastu võtma klubi Presidendi rolli ja andma oma panust klubi arengusse. Mitmega teist olen rääkinud ka isiklikult.
Kahjuks seni ei ole ühtki kandidaati leidunud.
Meil on tubli klubi eestseisus ja arvan, et kui Presidendi koht on vaba, siis klubi tegevus ei saa olema häiritud ja uue Presidendi otsimise hoog elavneb. Ise ikka panustan jõudumööda klubi tegevusse ja annan nõu, kui seda vajatakse.

Aitäh, austatud EGCC klubiliikmed, veel kord ja edu klubilipu kõrgel hoidmiseks.

Jüri Ross

PS!
Minu väimees Christian Kaae leidis juba ühe kandidaadi !!! 😊

Kõik uudised ...

GOLFBOX