GOLFBOX

Eelmise aasta EGCC Trphjy võitjad Joonas Juan Turba ja Katre Kõvask

Jõelähtme golfiklubi karikavõistlused ehk EGCC Trophy mängitakse pühapäeval, 23. septembril. Mängime HCP löögimängu kolmes grupis ning punktimängu üle HCP 28 mängijate grupis.  Kõige vähem lööke teinud mees- ja naisgolfari nimi graveeritakse ajaloolisele EGCC Trophy karikale.

Mehed mängivad kahes võistlusgrupis - tagatiidelt HCP kuni 16 ning HCP 16,1-28 klubitiidelt. Soovi korral on võimalik ka gruppides liikuda, tegemist on HCP löögimänguga. Andke sellest registreerimisel teada, kui soovite muuta oma mängitavat väljaku pikkust. Naised HCP 0-28 mängivad eest tiidelt. Üle HCP 28 mehed mängivad sinistelt tiidelt ning naised punastelt tiidelt punktimängu.

Stardime alates kella 8'st esimeselt tiilt Sea Course'il. Võistlustasu on 69€, mis sisaldab ka toitlustust võistlusjärgselt, rangepalle ja green feed. Kandidaatliikmetel on soodushind 59€ ning EGCC liikmetel, kellel on Sea Course'i individuaalne mänguõigus, on hind 39€. Samuti on 39€ soodushind kõikidel alla 21 aastastel U21 klassi mängijatel.

Võistlust toetab omalt poolt ka meie partner Valge Klaar - Apple'i ametlik edasimüüja Eestis. Seekord on Valge Klaar meie juures uue teenusega - nimelt saavad kõik osalejad oma iPhone'i või Mac'i mängu ajaks jätta Valge Klaari pop-up Mac'i spaasse. Nii on mängijal rajal hea rahulik ning arvuti või telefon saab samal ajal hoolitsusi.

Palume kõigil, kes teenust kasutada soovivad, sellest võistlusele registreerimisel Golfboxis teada anda.

Tutvu juhendiga siin

Registreeri siin

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX