GOLFBOX

K-rauta HCP löögimängusarja hooaeg hakkab lõpule jõudma, pidada on jäänud ainult finaalvõistlus kolmapäeval, 19.09. Et kõik võistlejad jõuaksid enne pimedat mänguringi lõpetada, siis alustame golfimänguga Sea Course'i 1. ja 10. tiilt kl 13:00, mehed teevad avalöögid valgetelt ja naised punastelt tiidelt. Võistluse järel on kõik osalejad oodatud pidulikule õhtusöögile ja auhinnatseremooniale restoranis Ruhe.

K-rauta on iga võistlusetapi parimaid premeerinud vahvate auhindadega, finaalis on aga auhindu oodata iga grupi 5 parimal võistlejal. 

Finaalis jagatakse lisaks kohapunktidele iga võistlusklassi kümnele parimale 10 punkti hooaja kokkuvõtte arvestusse. Hooaja kokkuvõttes lähevad arvesse kolme parima etapi kohapunktid. Kui kokkuvõttes on mängijatel sama arv punkte, saab tulemustabelis ettepoole mängija, kes on etappidelt saanud rohkem kohti. Kui ka selle kriteeriumi alusel on tasapunktid, saab hooaja kokkuvõttes parema koha vastavalt finaalis parema koha saanud mängija.

Hetkel juhivad edetabeleid Harly Soppe (Singlid), Kaido Hint (Edasijõudnud) ja Reigo Tomingas (Tahan Saada Singliks). Edetabelite seisud siin:

SINGLID
EDASIJÕUDNUD
TAHAN SAADA SINGLIKS

Finaalvõistlusele saab end kirja panna kuni 18.09 Golfboxis.

Stardijärjestuse avaldame 18.09 EGCC kodulehel.

Kõik uudised ...

GOLFBOX