GOLFBOX

EGCC liige Vello Kahro tegemas avalööki Pinnacle Point väljakul PAR' 4 kaheksandal rajal, kus saab üle ookeani otse griinile lüüa, kui oled kindel oma üle 200m drive'is

2019.a. jaanuaris sõidame EGCC liikmetega teistkordselt Lõuna-Aafrika Vabariiki, kus sel korral mängime kokku 11 mänguringi, millest kaks on Johannesburgis ning 9 mänguringi George’is. Lisaks käsitsi valitud tippväljakutele on ka ööbimised valitud selliselt, et oleks võimalikult väikesed vahemaad golfiväljakutele ning samas võimalus nautida ka Lõuna-Aafrika imepärast loodust ja merd.

Kuna lendame läbi Istanbuli Johannesburgi ja sealt edasi George’is, siis kasutame võimalust ning teeme kaks ringi ka Johannesburgi tippväljakutel Johannesurg Golf & Country Club ning Glendover. George’is mängime meile juba tuttavat Pinnacle Point väljakut, kust avanevad enamus radadelt imeilusad vaated ookeanile. See tähendab muidugi ka seda, et väljak on avatud tuultele ning fairway leidmine võib mõnikord osutuda keskmisest keerulisemaks. Kellele meeldib leitud pallidega mängida, siis neid leiab Pinnacle Point’ist palju ookeanist.

Peale 3 ööd Pinnacle Pontis ööbimist sõidame Fancourti, kus mängime kõiki kolme väljakut Outeniqua, Montagu ning maasikaks maailmas ühte tuntumat „The Links“ väljakut väljaspool Briti saari, mis on korduvalt valitud Lõuna-Aafrika parimaks väljakuks ning ka maailma TOP50 väljaku hulka. 2003. aastal mängiti seal ka President Cup’i, kus mäng jäi viiki ning play-offis mänginud Tiger Woods ja Ernie Els mängisid nii kaua kuni läks pimedaks ja matš jäi ajaloos esimest korda viiki – USA ja „Muu maailm“ jagasid Presidendi Cup’i.

Ja Vello Kahro Pinnacle Pointi 8ndal rajal oma teisel löögil, mis õnneks ei maandunud ookeanis!

Pinnacle Pointi 8nda raja tutvustus

Enne Pinnacle Pointi suundumist mängime ka Oubaai väljakut, mis meie eelmisest reisist on juba paljudele tuttav – samuti leiab Oubaai’st ilusaid vaateid kaljude vahelt ookenile. Fancourtist edasi suundume Knysna linnakesse, kus ööbime viimased neli ööd. Kingswood, Simola ja Pezula on reisi viimased kolm väljakut, millest esimest osa meist juba eelmisel reisil mängisid ning viimased kaks on samuti valitud LAV’i top5 väljaku hulka korduvalt. Knysna sobib reisi lõpetuseks suurepäraselt – ilusate randadega imekena linnake, kus viimane päev on meie ainuke golfivaba päev – saame võtta päikest, et 20. jaanuariks tulla tagasi Eesti ilma nautima.

Reisile võtame ainult 16 golfimängijat, vabu kohti on hetkel veel 4’le golfimängijale. Reisijuht on Hanno Kross, kelle reisidel ei saa kuidagi üle ega ümber ka väikesest võistlusmomendist, mis seekord koosneb siis kokku 11’st mänguringist! Hanno on varasemalt neljal korral LAV’is golfireisil käinud ning on ise valinud nii majutused kui mänguringid eesmärgiga pakkuda Lõuna-Aafrika parimaid väljakuid kui ka kõike muud, mida LAV’ pakub.

Reisi aitab korraldada Golflife Travel, lisainfo siit lingilt

Leho Alliksoo Oubaai 17ndal rajal 

Kõik uudised ...

GOLFBOX