GOLFBOX

Teisipäeval, 14. augustil tulid taas kokku meie klubi naised, et pidada maha Ladies Night Out naistesarja neljas etapp, mis oli eriline selle poolest, et kasutada oli lubatud vaid kolme golfikeppi. Mängiti traditsiooniliselt 9 rada, seekord Sea Course'i rajad 10-18. Põnevust lisasid ka erivõistlused. Kohe 10. rajal oli ülesandeks saada pall 2 löögiga lipule kõige lähemale ja see kukkus kahel naisel ülihästi välja - nii Kersti Klaas kui Hiie Nõmmela lõid palli teise löögiga juba auku. Seejärel 11. rajal võisteldi pikima avalöögi tegemises ja siin oli võitjaks Eve Pärnsalu. 17. rajal oli harjumuspärane lähim lipule erivõistlus, parima tulemuse 2,18m sai kirja Kristi Õng.

Võistlusformaadiks oli punktimäng kahes händikäpiklassis. Kõrgema händikäpiga, 36,1-54 naistest saavutas teise koha Rutt Kaasik 16 punktiga, võidutulemuse 18 punkti sai Reet Kivi. Madalamas händikäpiklassis tuli 21 punktiga teiseks Piret Aloe ja võitis Kristi Õng 22 punktiga.

Etapi auhinnad olid seekord välja pannud Sportland ja päevituskosmeetika Coola maaletooja Kivilaine, magusat kehakinnitust pakkus rajale kaasa Corny.

Naistesarjas ongi jäänud pidada veel vaid finaalvõistlus, mis toimub 4. septembril algusega kl 17 Stone Course'il. Võistlusjuhend koos täpsema informatsiooniga ilmub õige pea, võistlusele saab end juba praegu Golfboxis kirja panna.

Kõik uudised ...

GOLFBOX