GOLFBOX

Nädalavahetusel planeeritud 72 rajaline EGCC Trophy osutus siiski liiga ajamahukaks enamusele mängijatest - registreerunud oli kolmapäevaks 14 mängijat ning otsustasime võistluskomiteega, et nii 72 rajaline kui ka 18 rajaline võistlus, mis oli planeeritud mängida 18-20. august, peetakse 18 rajalisena 23. septembril. Ka esmaspäevane HCP löögimäng lükkub 23. septembrisse.

Kas vähene huvi oli tingitud hilisest turundusest, liiga ajamahukast puhtast löögimängu spordivõistlusest või pikast vabast nädalavahetusest, seda on raske hetkel öelda. Võimalik, et kõik eelpool nimetatud komponendid kokku andsid registreerumislehele lõpuks vähe osalejaid. Teie tagasiside 2019. aasta kalendri planeerimisel on oluline. Me ise arvame, et 72 rajalist võistlust on mängida huvitav, aga kas seda teha 4 või 3 päeval või üldse mitte teha - andke julgelt tagasisidet otse allakirjutanule. 

Loodetavasti leiate kalendris vaba aja ja saate Trophyt mängida 23. septembril, kui mängime võistlust 18 rajalisena ning enamus gruppides HCP löögimänguna. Võistlusjuhend tekib kodulehele selle nädala jooksul, kuid võite juba ennast kirja panna Golfboxis siin: https://egcc.ee/et/voistlused/golfbox-kalender#/competition/1683616/info

Ilusat nädalavahetust ning loodetavasti näeme teid kõiki ikka golfiväljakul meie riigi taasiseseisvumist tähistamas!


Trophy võistluskomitee nimel

Hanno Kross
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
t
el 511 1192

Kõik uudised ...

GOLFBOX