GOLFBOX

2013.a. EGCC Trophy parimad - vasakult Martin Järve, Sander Aadusaar, Khaya Jika, Alice Andressoo, Apawan Chinglek ning Getter Saaroja

Estonian Golf & Country Club korraldas esimest korda 72-rajalise võistluse aastal 2013 - nüüd prooovime üle pika aja jälle uuesti. 18-20. augustil mängivad EGCC Trophy mängijad tagatiidelt 72 rada: laupäeval ja pühapäeval 27 rada (18 rada Sea Course'il ja 9 rada Stone Course'il) ning taasiseseisvumispäeval 18 rada Sea Course'il. HCP löögimänguklass mängib samal võistlusel 20. augustil 18 rada.

EGCC Trophyl on võimalus saada kogemus, mis on iganädalane harjumus proffidel - golfivõistlus kestab neli päeva ning kõikide päevade radade tulemused on olulised. Ei piisa ühel päeval õnnestumisest, oluline 72 rada läbida võimalikult väheste löökidega, et võistlusel hea koht saada.

Võistlustasu kolme päeva eest 72-rajalisel võistlusel on 80€ EGCC liikmetele ja kandidaatliikmetele (kel on individuaalne mänguõigus Sea Course'il). Soodne hind külalismängijatele on 150€, arvestades mänguringide hulka mitme päeva jooksul. Hind sisaldab ka 20. augusti väärilist võistluse lõpetamist ja toitlustust. 

Võistlusel mängitakse löögimängu, mehed mängivad Sea Course'il tagatiidelt 6400m väljakut ning naised sinistelt 5300m väljakut eliitklassis. Võistlusest võivad osa võtta ka PGA professionaalid ning Eesti PGA kandidaatliikmed. Parima mees- ja naismängija ning juuniori U18 tulemus graveeritakse ajaloolisele EGCC karikale.

Kes ei soovi tagatiidelt ennast proovile panna, nendele on EGCC Trophy'l võimalus mängida 18 rada HCP löögimängu klassis viimasel päeval, esmaspäeval 20. augustil. 
HCP löögimängu võistluse osavõtutasu on 49€ EGCC liikmetele ja kandidaatliikmetele ning 89€ külalismängijatele. Hind sisaldab 20. augusti väärilist võistluse lõpetamist ja toitlustust.

Võistlus annab ka R&A World Amateur Golf Ranking (WAGR) punkte ning on osa Estonian Touri võistlusest, kus jagatakse auhinnaraha mõlemas mänguklassis kuni 1000€ Eurot. On võimalik teenida ka Estonian Touri Race to Turkey 2018 edetabeli punkte saamaks tasuta koht Türki Estonian Touri finaali novembris. 

EGCC Trophy rekord on Lõuna-Aafrikast päris Khaya Jika käes, kes 2013. aastal mängis 287 lööki (71-71-74-71) ning naistest Annika Meosi käes, kes 2014.a. võitis võistluse 314. löögiga. 2014.a. võitis meestest Mark Suursalu 296 löögiga, teine oli Sander Aadusaar 298. löögiga. 

TUTVU JUHENDIGA

INGLISKEELNE JUHEND - in English

REGISTREERI SIIN

Tulge mängima! Võistlusele ei oodata ainult 'pluss HCP'ga' mängijaid, vaid kolmel päeval on hea võimalus mõõtu võtta ja oma oskused proovile panna ka üle HCP 20 mängijatel.

20. augustil peetaval EGCC Trophy lõpupeol saab head süüa ja häid auhindu. Taasiseseisvumispäeva puhul on toitlustustasu eest võimalik lõpupeost osa võtta ka mängijate pereliikmetel. Tulge võistlema ja Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva mõnusa mitmepäevase golfivõistlusega tähistama! 

PS. Võistluse nädalavahetusel on EGCC-s vaba ka Dormie külalistemaja, kus on 3 magamistuba ja kohti kuni 7 inimesele. Kui olete huvitatud võistlusest osavõtust koos majutusega, siis andke soovist teada: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või telefonil 511 1192. Hea võimalus tulla kas pere või sõpradega ja veeta pikk nädalalõpp koos vaba esmaspäevaga EGCC's!

 

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX