GOLFBOX

Juunis alguse saanud perede ja sõprade võistlussarjas Family & Friends by Võrguvara on tänaseks peetud 3 etappi ning tulemas veel vaid 1 osavõistlus ja finaal. Võistlussari on sel aastal olnud populaarsem kui kunagi varem - esimesele etapile pani end kirja 23 kaheliikmelist tiimi ning teisele koguni 27. Kindlasti on rohke osavõtjatearvu üks põhjuseid ka see, et Võrguvara sarjas ei ole händikäpipiirangut ja osalema on oodatud ka need, kel green card'i kursuse järel veel üldse mängukogemust pole. Lisaks toetavatele mängukaaslastele saab perede ja sõprade sarjas teada erinevate mänguformaatide kohta, kuna kõik osavõistlused on erinevad. Sel hooajal on mängijad ära õppinud või meelde tuletanud 3 mängu - Pairs Texas Scramble, Chapman ja Fourball punktimäng. Tulemas on veel Shamble ning finaali formaadiks on Fourball HCP löögimäng.

Iga etapi järel jagatakse punkte 14 parimale tiimile, hooaja kokkuvõttes läheb arvesse finaali ning kahe parima etapi tulemus. Seni on enim punkte kogunud Marin Lehtmets ja Tiit Kristop Vähi, kes on võitnud ühe etapi ning tulnud ühel korral teiseks - neil on kokku 36 punkti. Uku Hinsberg ja Reimo Vilberg on teisel kohal 27 punktiga ja kolmandad on hetkel Reigo Tomingas ja Tarmo Paju, kellel punkte 23. Kõikide tiimide punktisummad on näha SIIN.

Võrguvara perede ja sõprade sarja 4. etapp toimub pühapäeval, 12. augustil Sea Course'il. Võistlus algab ühisstardist kl 15:50 ning starditakse radadelt 1-11. Peale mängu on kõik oodatud Musi restorani, kus pakume kerget einet ja toimub traditsiooniline auhinnatseremoonia.

Registreerumine on avatud Golfboxis 11. augusti keskpäevani.

Võistlusjuhendiga saab tutvuda SIIN.

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX