GOLFBOX

EGCC rajamängu meistrivõistlustel on esimene ring peetud ning üldiselt võib öelda, et suuri üllatusi esimesel ringil ei olnud. Kõige tasavägisem oli meestest Vahur Posti ja Maximilian Savenkovi võistlus, mis lõppes alles neljandal lisarajal Maxi võiduga. 

Naistest said esimesest ringist poolfinaali Monica Pihlak ja Anu Hanson ning lähevad kokku juba esimese ja teisena asetuse saanud Anete Liis Aduli ja Anneli Eskeniga. 

Nagu igal aastal esimeses ringis oli ka nüüd põhiprobleemiks see, et osalejad ei suuda ette antud kahe nädala jooksul oma mänguringi ära mängida. Võistluskomitee on igal aastal esimesel ringil teinud paar erandit ehk andnud üks-kaks päeva lisavõimaluse. Vastavalt juhendile tuleb mõlemad võistlejad diskvalifitseerida kui tähtajaks pole mängitud. Kui kokku aega ei suudeta leppida, siis saab võidu see, kes viimasel päeval komitee poolt ette antud ajaks on kohal. 

Kahjuks ühest paarist sai mängija edasi ilma mängimata - ilmus kokkulepitud ajal kohale, kuid partnerit ei tulnud. See tähendab automaatset kaotust. Me ei saa lasta ka mõnel paaril mängida hiljem, kuna see seab kehvemasse olukorda õigel ajal mänginud ja võitnud mängija, kes ootab endale paarilist - tal jääb kahe nädala asemel ju siis mängida oluliselt vähem. 

Tahame tulla vastu komiteega nii palju kui võimalik, kuid nagu ka juhendis kirjas, siis eranditult saab mängija kaotuse olenemata põhjusest või saavad mõlemad mängijad disklahvi, kui tähtajaks mängitud ei saa. Püüdke võimalikult vara ära mängida teine ring, aega on selleks 12. augustini, tulemuse peab teatama hiljemalt kell 21:00. Võistluskomitee teeb otsuse 13. augusti hommikul ja teatab järgmised mängupaarid esmaspäeval 13. augustil hiljemalt kell 15:00. 

Teises mänguringis lähevad meestest kokku paarilised:

Larsson, Jan vs Ring, Risto
Kitsing, Urmas vs Avakov, Aleksander
Schmidt, Mait vs Sikka, Eero
Truusa, Taavi vs Pikk, Henri
Toomesso, Janar vs Härkönen, Jarkko
Soo, Ken-Marten vs Kangert, Kert
Soo, Sten Erik vs Kobin, Gunnar
Jung, Silver vs Savenkov, Maksimilian Erich

Kes soovib oma mängukaaslase kontakti saada, siis võtke julgelt Caddiemasteriga ühendust, et saaksite omavahel aegsasti kalendreid sünkinda.

Edu kõikidele järgmiseks mänguringiks!

TULEMUSED - MEHED, NAISED

EGCC rajamängu meistrivõistluste juhend

Kõik uudised ...

GOLFBOX