GOLFBOX

Meil on sellel aastal teinud algajate kursuse juba üle kahesaja inimese! Paljud on aktiivselt kasutanud võimalust peale kursust Stone Course'il tasuta mängida.

Me teame, et kui natukenegi vaeva näha, siis händikäp langeb varsti alla 36. Oleme selles nii kindlad, et pakume kõikidele meie klubi- ja kandidaatliikmetele, kes soetavad 2019. aasta lõpuni mänguõiguse ja liikmelisuse, tasuta iganädalase grupitreeningu ajani, kuni teie HCP on alla 36!

Liikmed - teil on hea võimalus tuua golfi juurde ka oma lähedased, kes aastaid kõrvalt vaadanud, kuidas te mängite! Abikaasa võib astuda liikmeks, mängib 2019. aasta lõpuni ja käib kasvõi 2 x nädalas tasuta treeningul!

Alustajad, kellel mänguõigust EGCC's siiani ei ole olnud, saavad 2019.aasta lõpuni soetada liikmelisuse ja mänguõiguse allolevatel tingimustel:

  • Mänguõigus Stone Course'il hinnaga 550€ või 39€ kuus 18 kuulise lepinguga, lisandub 2019 liikmemaks 125€, et pidada HCP'd
  • Mänguõigus Sea + Stone Course'il hinnaga 1450€ või 89€ kuus 18 kuulise lepinguga, lisandub 2019 liikmemaks 125€

Kõikidel, kes nimetatud pakettidega ühinevad, on võimalus tasuta osaleda grupitreeningutel seni kaua kuni teie HCP on alla 36! Teretulnud on ka külalised grupitreeningutele hinnaga 20€ kord.

Kui on huvi elus palju golfi mängida ja saada ilma lisakuludeta professionaalset abi treeneritelt, siis võtke ühendust meie Caddiemasteriga See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või telefonil 6025 290. 

Kõik uudised ...

GOLFBOX